Søk
Close this search box.

Warbergspelen 2018 for j12/13

Helgen 13-15.mars gikk turen til Varberg for J12/13. Turneringen har de gledet seg til lenge og vi stilte med hele 22 jenter. Vi var påmeldt i F05 klassen og skulle spille om sluttspill for første gang. Overnatting på skole er jo både spennende og morsomt og jeg vil takke de 4 mammaene som sov sammen med jentene for en utrolig bra innsats.

 

Med fjorårets opptur i minne stiller vi klare for første kamp mot Onsala lørdag morgen. Heiagjengen i blått er høylytte på tribunen og holder trykket oppe gjennom hele kampen. Jentene gjør en kjempekamp, knallhard jobbing, men Onsala scorer dessverre noen mål på oss. Vi får sjansen både i overtall og undertall, noe uvant ettersom vi ikke har opplevd en eneste utvisning gjennom hele sesongen. Vi taper kampen men innsatsen er upåklagelig, og så scorer vi et fint mål da Siri setter den i krysset. Pia får æren av å sitte på utvisningsbenken men smiler like bredt.

 

Kamp nummer 2 er mot Kustens FC og for en kamp det blir.
Masse sjanser fram og tilbake og stolpeskudd begge veier. Aurora scorer vinnermålet og vi trenerne har høy puls gjennom hele kampen. Jentene blokkerer skudd og hjelper Elise gjennom hele kampen. Da motstanderen kommer alene mot henne tar hun både forsøk og retur. Det blir seier 1-0 og feiringen på banen og i garderoben er det ingenting å utsette på.

 

 

 

Kamp nummer 3 er mot FC Lerum og det er et godt lag vi møter. Jentene løper mye og vi har en del sjanser. Det blir likevel 5 mål imot men ingen depper av den grunn.

Siste kamp for dagen spilles i fantastiske Wictory Center. Kampen taper vi klart og både trenere og spillere er slitne etter en lang dag. Maria setter inn trøstemålet for oss etter at hennes første mål ble annullert.

 

 

 

 

 

Vi ender på 4. plass i pulja og skal tidlig opp søndag morgen for å spille 1/4 finale mot IBK Bergum. Vi møter et lag med gode spillere som har ferdigheter. Det blir en spennende og morsom kamp som bølger fram og tilbake. Eline vender bort en spiller foran mål og scorer i første periode. Det holder lenge men vi må til slutt se at svenskene scorer ett de og. Kampen ebber ut og vi må ha straffer for å avgjøre hvem som går videre. Noen tigersprang seinere er det klart at vi taper kampen. Litt surt men vi har kjempet godt og gjør en kjempebra kamp. Ivrige foreldre på tribunen filmer en takling av de sjeldne fra Thea. Vi har snakket mye om å være tøffere og det kjentes nok godt for hun som ble taklet.

 

 

 

Turen går til skolen for utdeling av diverse premier til jentene og oss trenerne.
Tusen takk til alle som har vært med og bidratt til at jentene har hatt en fantastisk helg i Varberg.
Dere har vært med og skapt minner for livet for jentene.

 

 

Martin, Per, Alexander, May-Britt og Thomas

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle