G12, Blåhaiene mot Slevik
21. januar 2017
A-laget med fantastisk laginnsats mot Tunet, Seier 9-5!!!
22. januar 2017

Etter en super deby i Gothia var det klart for kamp i Skøyenhallen. Vi i publikum var spente på om jentene ville fortsette den gode innsatsen de la ned etter å ha deltatt i Gothia Cup for første gang. J14 har deltatt på turnering i Varberg de to foregående årene og i år var det altså duket for deltagelse i Gothia. Jentene jobbet iherdig i alle kampene og tok tapene på strak arm, men mot J14 fra Gøteborg tok jentene en velfortjent seier med 2-0. Da vi gikk hjem til hotellet den kvelden viste jentene en enorm glede, det var sang og jubel hele veien. Jentenes siste kamp i turneringen ble også en triller. Vi møtte Værnamo IK som tok ledelse 2-0. I andre omgang gikk jentene på med livet som innsats og de fikk satt ballen i mål før Værnamo satt ballen i mål. Vi lå dermed bak med to mål igjen. Jentene fortsatte å jobbe på og fikk uttelling etter 35.35 med et nytt mål og vi i publikum øynet et håp. Jentene stod opp som et lag og sjansene var mange, men det endte dessverre med tap 3-2. Det var en sliten, men fornøyd gjeng som vendte nesen mot hotellet.

Så tilbake til Norge.

I Skøyenhallen ble vi møtt med en engasjert gjeng arrangører. Det var bra musikk, introduksjon av lagene, nedtelling til kamp og speaker lagde show ved å rope opp målscorere og passningsgivere. Tribunen hadde mye publikum så rammene rundt var på plass. Jentene innfridde. Det var god innsats og bra samspill. Første omgang forble målløs selv om jentene vår fikk sendt av gårde et skudd, men pausesignalet gikk dessverre før ballen traff nettmaskene. Nå var jentene i siget og kun 01.20 inn i andre periode gikk vi opp i ledelsen. Ca. 4 minutter senere satt ballen i mål for andre gang og vi ledet da med to mål. BMIL hang på og utlignet ca. 10 minutter ut i perioden. Heldigvis fikk vi satt ballen i mål en gang til før det var klart for pause nr. to. Publikum kunne puste litt igjen med to mål i pluss for sarpingene. Nesten to minutter ut i tredje periode satt BMIL igjen ballen i mål og pulsen økte i sarpe-publikumet. Heldigvis hadde jentene kontroll og scoret to ganger i tredje periode og de dro i land en seier med 2-5. Jentene gjorde en god kamp og mye av gnisten de viste i Gothia så vi også i går. Vi må fremheve to ting fra denne kampen.  Det var nemlig ekstra moro at Amalie deltok i sin første kamp og Ida M. kom på scoringslisten for første gang. Gratulerer til dere begge og gratulerer til J14 inkludert trenere med en ny seier. Gleder oss til neste kamp søndag 29. februar hvor Tunet tar i mot oss i Høyenhallen.