G12, Hvithaiene mot Soon
5. februar 2017
J8 på minirunde i Gaustadhallen
7. februar 2017

En uke etter forrige kamp mot Tunet er det igjen klart for ny dyst mot de gul/lilla. Denne gang er kampen i Skjeberghallen og det er Tunets første lag som er motstander. Jeg må bare si at undertegnede var spent før denne kampen fordi jeg hadde jentenes forrige kamp mot førstelaget i tankene. Da gikk jentene på en smell med sifrene 17-1 på Tunets hjemmebane, men samtidig minnet jeg meg selv på at jentene våre har hevet seg mange hakk siden den gang og vist mye av gamle gode takter. Derfor var jeg også ved godt mot, men for en start på kampen det ble.

Tunet ledet 0-2 etter bare 46 sekunder og når det hadde gått 5:21 hadde Tunet gått opp i ledelsen med 0-4. Da tør jeg nesten ikke se mer, men heldigvis rister jentene av seg sjokk-åpningen til Tunet og holder stand resten av omgangen. Jentene kommer til flere sjanser, men får ikke omsatt det til mål. Vi i publikum har fått roet nervene noe og er klare for andre periode. Jentene jobber godt både i forsvar og angrep, men Tunet vinner perioden med to mål. Tredje periode er i gang og jentene jobber for en redusering. Det går flere gisp gjennom publikum for jentene har flere gode sjanser, blant annet en som sier pling i stanga, men de får ikke uttelling på mulighetene. Tunet derimot klarer å sette fire baller inn bak vår målvakt og reiser dermed hjem med en seier på 0-10.

Selv om det ble tap også i denne kampen, så ga jentene våre Tunet-jentene større motstand nå en da vi møtte dem i begynnelsen av november. Jentene jobbet mer sammen som lag, pasningene satt bedre, de kom til flere sjanser, forsvaret var mer solid og ikke minst så stod de på hele kampen gjennom. Bra jobba jenter, vær stolte av dere selv. Vi i publikum er i alle fall stolte. Gleder oss til fortsettelsen. Det er bare å møte opp og heie frem jentene. Første anledning er 5. mars, men det er nok  for de mest ivrige for da er det kamp i Rommenhallen og motstander er Sveiva. Derimot er det bare å møte opp i Skjeberghallen 1. april for da møter J14 Sagene.