Sarpsborg Innebandyklubb Årsmøte 2017
10. mars 2017
G12, Slevik mot Hvithaiene 11.03.2017
12. mars 2017

Sent fredag kveld tok damelaget turen til Tigerstaden for og gjøre opp om 2.-plassen på tabellen. Før denne kampen så var det kun Sveiva 2 som hadde mulighet til og passere oss på tabellen, så denne kampen var viktig å vinne. Før kampen sirkulerte det rykter om at Sveiva 2 hadde problemer med å stille lag grunnet at alle førstelagsspillerne hadde kamp tidlig dagen etter. Og disse ryktene skulle vise seg å være tildels sanne. Hjemmelaget klarte kun å stille med 6 utespillere. Noe som satte en tydelig demper på oppgjøret. Planen var lagt og jentene virket klare for og gå i krigen, men når antallet spillere på hjemmelaget ble kjent, så forandret alt seg. Fra å være toppmotiverte så sank dette drastisk på bare noen få minutter. Vi ble enige om å prøve og glemme dette og fokusere på gameplan. Noe som til tider også fungerte. Kampen foregikk på Sveivas banehalvdel i sikkert 90 % av kampen, hjemmelaget parkerte den berømte bussen foran eget mål. Noe som er forståelig grunnet de få spillerne. Det var egentlig bare et tidsspørsmål før det første målet til Sarpsborg kom, og egentlig hvor mange vi skulle score. Hjemmelaget skal ha masse ros for måten de forsvarte seg og hvordan de jobbet hele kampen. Dette innebar at Sarpejentene stoppet på 6 mål. Før siste periode var stillingen 5-0 til bortelaget, da benyttet trenerteamet seg av muligheten til å omrokere litt på plassene på laget. Så og si alle byttet plasser i den siste perioden. Alle backer i angrep! Vi vinner som nevnt kampen 6-0, et greit resultat, men det hadde vært mye mer givende og møtt et hjemmelag med flere spillere. Men igjen alle ære til Sveiva som gjennomfører kampen! Med denne seieren sikret Sarpsborg 2.-plassen i årets 1. divisjon, noe som er rett og slett imponerende. Nå gjenstår kun en kamp for Sarpsborg, den spilles i Skjeberghallen førstkommende onsdag. Da håper vi hele Sarpsborg kjenner sin besøkelsestid og tar seg en tur for å heie på jentene! Det har de nemlig fortjent!

Målscorere for Sarpsborg denne kvelden var: Emilie 2 (pass Emely og Karen), Nora (pass Juni), Juni (pass Martine), Victoria (pass May Celine) og Ingrid (pass Victoria).

Damelaget står nå med 13 seire og en uavgjort etter 17 kamper (40 poeng) !! Sjekk ut damelagets 2.-plass på tabellen her