G19 spillere uttatt på landslaget
20. mars 2017
Kort og godt om jenter 12 sin bortekamp
22. mars 2017

Sveiva tok i dag turen til Sarpsborg for andre dag på rad. Det var en ren finale om å kunne titulere seg seriemester. For Sharks var kun seier godt nok, mens gjestene kunne klare seg med uavgjort.

Første periode starter med stort ballinnehav for hjemmelaget, selv om Sveiva er farlig frempå innimellom. 1-0 kommer etter 13.43 ved Tobias Brevik, som setter inn en retur på et skudd fra Ola Thomas Haglund. Oppsummert er det Sharks som er best i denne perioden, men gjestene er absolutt med, de har flere muligheter, blant annet et stolpeskudd. Perioden ender med det ene målet.

I den andre perioden fester Sharks grepet og drar ifra i målprotokollen. Allerede etter 1.49 vinner Fredrik Gjødalstuen en duell på midten, avanserer i banen og setter 2-0 uten assistanse. Sharks kontrollerer spillet de første ti minuttene og 3-0 kommer etter 10.33 ved Brevik assistert av Magnus Jarberg. Etter målet begynner Sveiva å vise seg litt mer frem og har flere store muligheter, men spillet bærer preg av mye rot.. Heldigvis for oss så er det vi som setter sjansene våre. 4-0 kommer på tiden 11.47 ved Martin Rogne assistert av Haglund. Deretter setter Brevik sitt tredje for kvelden etter pasning fra Jarberg, klokka står da på 16.54. Resten av perioden rir Sharks av og det står 5-0 etter to perioder.

I den tredje og siste perioden prøver Sveiva alt de kan å hente oss inn, men de slår bare langt og håper på lykketreff. Sharks forsøker å invitere gjestene inn i kampen ved å pådra seg tre utvisninger de første ti minuttene… Den ene etter at Christoffer Mellegård redder en straffe fra Pedersen. Sveiva klarer ikke å få ballen i mål selv om de spiller etablert stort sett hele tiden. Bra undertallsspill av guttane våre. Mellegård holdt nullen i dag, bra innsats!

Kampen ender 5-0 og G19 kan titulere seg som SERIEMESTER G19 Elite. Fantastisk bra etter en begredelig start på sesongen.