Oppsummering av sesongen for damelaget.
26. mars 2017

Skrevet av Mikael Holm Gabler

Sharks -Ajer er første kamp denne dagen.
Forventningen blir høye når Anders sender i vei en suser i tverrliggeren etter 45 sek. Alle på tribunen ser den inne, men ikke dommeren. Deretter roer der seg veldig ned. Nølende spill, lite trøkk og upresise. Dette gir rom for Ajer til å prøve seg i sona vår. Så etter drøye 7 min smeller Philip inn et direkteskudd, etter vi trykket på rundt målet. 1-0. Resten av kampen bølger litt frem og tilbake. Vi har de farligste mulighetene, Endré skyter i stolpen med utspilt keeper, Henrik alene med keeper men får ikke putta, Sivert og Kristian har også gode muligheter som vi ikke får satt. Har ikke marginene helt på vår side. Vi får en utvisning, som vi rir av med noen sjanser til Ajer. Bedre trøkk fra oss de siste 3 min, men vi går til pause på 1-0.
Starter 2. periode litt bedre. God sjans av Tobias etter 3 min. Keeper redder. Etter 4.28 får vi frislag, som Ola putter etter innøvd variant. Så kommer en periode med nølende spill og dårlig trøkk av oss. Så kommer en 30 sekunders periode med fyr i, vi putter 3 raske. Først skyter Tobias utenfra, så putter Johannes i sitt første bytt og Henrik med godt plassert skudd i vinkelen. Resten va kampen skjer det ikke så mye, annet enn et tverrligger skudd fra Tobias. Kampen ender 5-0.

Kamp 2.
Sveiva – Sharks. Sjokkstart av oss. Vi scorer etter 12 sek!!! Ulrik setter den fra foran mål på pass fra Henrik. Kampen starter med høyt tempo. Spiller bølger frem og tilbake, og etter 6.24 reduserer Sveiva. Det er mye trafikk foran mål. Vi mener vel det burde vært avblåst for oss i forkant, men vi har ikke dommeren med oss i denne kampen. Kampen bølger frem og tilbake. Etter 12 min scorer Sveiva igjen. Mye folk foran mål igjen etter frislag. Går til pause på 2-1 til Sveiva. I 2. periode pådrar vi oss 5 utvisninger, pga frustrasjon og av at vi henger etter. Sveiva scorer i den første og vi rir av de andre. Etter drøyt 16 min reduserer vi med Sivert, etter 2 nydelige krysspass. Nydelig spill! Dessverre scorer Sveiva det neste målet, samtidig som vi drar på oss utvisning. Kampen ender 4-2 til Sveiva. Det er tydelig fra tribunen at gutta mister trua underveis, og da blir det jo vanskelig.

Kamp 3.
Stavanger -Sharks
Starter friskt med scoring etter bare 1.53. Kristian putter enkelt etter nydelig raid av Tobias som legger et pass bak ryggen, og keeper er på bærtur. 0-2 etter 3.27. Henrik utnytter at Stavanger ikke følger med og bytter, når vi har frislag. Han tar det rask og passer til Ulrik som kommer på løp alene foran mål. Pent. Begge lag må hver sin gang spille I undertalla, uten at det blir scoret. Samme gutta legger på til 3-0, hvor Henrik er kald og holder på ballen til rett øyeblikk og finner Ulrik som putter. På 12 min får vi et mål annulert for høy kølle foran mål, på skudd utenfra fra Tobias. Resten av omgangen er Hawaii, hvor Stavanger blir sluppet inn i kampen.
Går til pause på 0-3.
Neste periode er rolig de første 6 minuttene, da Kristian nesten setter en høy og lang volley fra backen. Det hadde vært årets mål! Så får Stavanger straffe, som JP redder. Dennis er såvidt borti han som er igjennom og må sette seg. I undertall setter Christoffer den kaldt i krysset, etter bra jobbing av Adrian bak som legger den foran til Christoffer. Vi får en utvisning, uten annet enn stolpeskudd fra Stavanger. Så følger noen rolige 5 minutter fra oss, til Johannes setter et kjapt og lurt frislag fra Noah. 0-5. Stavanger følger ikke med her. I siste spilleminutt setter Tobias kampens siste mål. Skyter direkte på tverrsover fra Philip. Pent spill. Kampen ender 6-0 til Sharks.

Kamp 4.
Sharks -Tunet
Tempo i kampen fra første sekund, og etter 1.34 bryter Ivar å midten og kjemper seg frem med to mann over seg, likevel smeller han den i vinkelen!
1-0 Sharks. Gutta er mye mer skjerpet nå og tempoet er der det skal være. Dessverre slipper vi opp dekking foran mål, og Tunet reduserer etter 3.27. Droppen etter vinner Tunet og går rett opp og scorer. 4 sekunder! Ikke bra. Etter 6.56 viser omgangens storspiller seg frem og reduserer til 2-2. Får et tverssoverpass fra storebror og keeper er utspilt. 2 min senere er han igjennom alene med keeper, men da redder keeper. Men Tunet skal igjen ta føringen, JP redder et skudd som tar en høy bue og spretter inn. 2-3.
Men Henrik er ikke ferdig, kommer alene igjennom igjen og setter den kaldt bak keeper. Nydelig! 14 minutter ut i perioden er han igjennom igjen, men denne gangen vinner keeper. Vi går til pause på stillingen 3-3. Bra innsats!
2 periode starter Tunet kjøret uten at vi er med i det hele tatt. De scorer 3 ganger innen det er gått 2 minutter. Igjen går de rett fra dropp og putter på noen sekunder. Tunet scorer en siste gang denne perioden etter 10 minutter. Får gå kjøkkenveien og sniker inn ballen ved beinet til JP. Vi får en utvisning minuttet før slutt, men rir det av.
Kampen ender 3-7.

Så dessverre blir det ikke noe semi på oss i morgen. Tror gutta vet selv hvor muligheten misses. Dårlig trøkk og fokus mot Sveiva og dårlig start på 2.periode mot Tunet. Men mye bra er vist også. Takk for en flott dag til spillere og apparatet rundt!