24. september 2017
G19 Elite vant komfortabelt i Drammen

Skrevet av Mikael Holm-Gabler

Endelig var dagen for serieåpning her, og vi har dratt til Drammen og Solberghallen, for å møte NOR92. Vi stiller med et godt blandet alderslag, fem ’02, fem ’01 og seks ’00 gutter.

Vi starter godt med scoring allerede etter 2 minutter, og alt ser greit ut. NOR kommer tilbake utover i perioden og reduserer. De går også senere opp i ledelsen og det er jevnt. Vi klarer å redusere før vi går til pause. Vi har gode prestasjoner foran våre scoringer, og lar de slippe lett til på sine.

Andre periode starter med scoring til NOR, 3-2, og vi må jage igjen. Dette gir resultater heldigvis, og vi kan redusere igjen. Men minutter senere er NOR i føringen igjen, og vi kan gå til pause på stillingen 4-3. Igjen sitter vi med følelsen fra første periode, vi spiller pent men slipper inn lette mål. Noen unødvendige utvisninger er med på å gjøre jobben vanskelig.

Tredje periode starter og vi liger under igjen og må jage, men det ender med nok et lett baklengsmål. 5-3 og vi har en tøff oppgave foran oss. Men gutta skjerper seg og levere en mye bedre periode enn de to første, og reduserer to ganger. Dessverre får vi ikke flere mål, og det manglet ikke på sjanser, så kampen ender 5-5. En kamp vi føler vi burde vunnet med bedre skjerpet innsats.