G19 Elite vant komfortabelt i Drammen
24. september 2017
Første bortekamp mot Tunet, j13 blågruppe
29. september 2017

Seriens første kamp bød på det meste. Utvisning, straffe og mange blås fra dommeren.

11 spillere møtte opp tidlig og fikk en god og lang oppvarming. Da fløyta blåste til start var begge lag litt forsiktige, men kom fort inn i det. Vi tok styringa, men tapte flere baller på litt upresise baller som Fagerstrand var kjappe til å plukke opp. 0-1 målet kom etter 3 min da Tuva A.H. lurte ballen inn kjøkkenveien.  Få minutter senere får vi en utvisning for feil bytte. Ida C. tok denne.  Laget presset godt opp mens de var i undertall og lot ikke motstanderne få sjansen til å ta ballen. Før pause prøver Tuva A.H. kjøkkenveien en gang til, men får det ikke godkjent som mål og ballen går videre.

I 2. periode får Thea sin sjanse og går alene mot keeper. Deretter får Fagerstrand inn 2 kjappe mål. Humøret til laget har sunket noe, men vi tar oss sammen og får til mange sjanser. Fagerstrands keeper får nok å gjøre, men står også godt i målet. Til slutt klarer Tuva å få ballen i mål. Rett etter utligner Fagerstrand. Forsvaret vårt står godt imot Fagerstrands angrep. Det står 3-3 til pause.

Siste periode blir veldig spennende. Karoline i mål har flere bra redninger. Vi får en straffe mot oss, som Karoline redder mesterlig!

Etter en pasning fra Maren, klarer Thea å sette inn 3-4 målet. Martha hadde noen gode skudd på keeper, hvor en av de går rett i hjelmen. Når det står 2 minutter igjen, tar Fagerstrand en time out. De legger om taktikken og setter i gang med et voldsomt press mot oss og klarer å få inn to kjappe mål. I siste spille minutt får Thea en pasning fra Martha og setter inn 5-5 målet. Sekundet etter får vi frislag, som Ida likeså godt setter i målet.  Ved 4 sekunder igjen klarer Ronja å sette kampens siste mål via Fagerstrands keeper.

En jevn og spennende kamp, hvor vi har det bittelille ekstra til slutt.