Sharks vant lokalderbyet mot Fredrikstad
17. oktober 2017
Seks jenter fra Sharks tatt ut på U19 landslaget
19. oktober 2017

Lørdag var det klart for årets første hjemmekamp. Tunet startet kampen med stort press mot oss. De fikk inn det første målet etter 2 minutter og 16 sekunder. Det kom inn enda et mål før Haiene klarte å få inn vårt første mål. Det sto Martha for etter en pasning fra Tuva. Sarpsborg klarte å få litt mer strekk i spillet utover i perioden. Det står 1-3 til første pause.

Andre periode går stort sett som første periode. Tunet styrer stort sett spillet. Sarpsborg står godt imot Tunets forsøk. Forsvaret jobber hardt gjennom hele kampen. Thea får inn et mål etter 5 minutter ut i omgangen. Dette var nok en gang på en pasning fra Tuva. Perioden ender 2-7.

I tredje periode er det mer stekk i spillet igjen. Tunet er dessverre mer heldige med sine sjanser på målet enn hva Sarpsborg er. Vi får til noen gode sjanser men dessverre ingen flere som går i nettmaskene. Karoline i må redder mange skudd men må dessverre se at Tunet får inn noen skudd til. Kampen ender 2-12.