12. november 2017
A-laget knuste Sandnes på bortebane

Skrevet av Mikael Holm-Gabler

Bortekamp mot serieleder Tunet, G17 Elite.

Det var litt prat blant gutta før matchen om dette kom til å bli vanskelig. Og med en slik holdning inn i kampen, så kan det jo også bli slik.

Og i starten på 1. periode kan det virke som om dette preger flere av spillerne. Tunet scorer 3 mål på 3 minutter, før vi reduserer rett før pause. Bare tidvis klarer vi å sette press på Tunet, ved å trille ballen raskt og bevege oss. Men det var godt med en redusering før pause.

2. periode er spillemessig jevnere, men Tunet kommer bedre ut i protokollen. Fra tribunen føles det ut som vi spiller oss til flotte mål, særlig Jesper sin 5-4 redusering. Starter med diagonalpass fra back til Henrik, som slår presist diagonalt til Jesper som har tatt løpet og prikker den på direkten. Dét var nydelig, som Sjur så korrekt beskrev det.

Dessverre øker Tunet ledelsen et par minutter senere og putter to til før pause. Deres mål føles enkle ut for oss, vi gir bort ballen foran mål, slurver i pasningsspillet og dekker ikke opp foran mål. Men det skal også sies at Tunet er gode på å ha trafikk foran mål, ved skudd. Der er ikke vi på langt nær like gode.

3. periode starter med kjapp redusering fra oss og vi kan øyne et lite håp på 8-5, men Tunet scorer igjen minuttet etterpå og dreper det håpet igjen. Tunet putter to til denne perioden og det ender 11-5. Utvisningsstatistikken vinner vi da….igjen