Seks jenter fra Sarpsborg er med i troppen til Polish cup for U19 – landslaget
12. januar 2018
G16 Sarpsborg – Horten 15-3
14. januar 2018

Idag er vi klare for å ta imot 92-gutta, etter deres gode innsats i Gothia. Så målet vårt er å få de ned på jorda igjen i Haibyen. Vi legger en enkel og tydelig gameplan. Vi skal ut og gjøre hverandre gode, presse dem høy og samlet som lag. Vi skal eie denne kampen! Denne gangen skal vi være på fra første dropp og i 60 minutter.

Og vi gjør jobben vår fra første sekund, vi kjører tempo og høyt press på dem, med alle 3 rekkene. Etter halvspilt omgang får vi hull på byllen. Pent kombinert av Tobias og Sivert. Litt over minuttet sener øker vi til 2-0, like pent av Philip og Henrik. Nor92 reduserer, men vi svarer knallhardt og scorer igjen bare minuttet etter.

2.periode fortsetter vi å følge planen vår og spiller oss til to nye herlige mål. Men samtidig roter vi til det bak og slipper Nor til muligheter. Vi slipper inn et unødvendig mål på denne måten. Derimot er vi knallgode i 2 undertall.

3.periode reduserer Nor to ganger ved at vi er slappe foran eget mål og gir bort målsjansene. Men vi er disiplinerte og jobber videre og øker til 6-4 noen minutter etter. Vi scorer 2 mål til de siste minuttene og vinner 8-4.

En herlig lagseier med flott innsats av alle 3 rekkene. Nydelige spillemål gutta og stjerneredninger av JP!