Allidrettsdag
8. september 2018
Tormod Høydahl ansatt som hovedtrener for herrenes elitelag
10. september 2018

G17 gjorde en heroisk innsats og gikk hele veien til topps i plankecup i helgen. Det var mye bra, morsom og spennende innebandy å se for oss på tribunen gjennom hele helgen.

 

Vi startet fredag mot St.croix, det ble en grei gjennomkjøring. Spillerne kom i gang uten at det noen gang ble den helt store nerven i kampen. Det endte 12-1

Første kamp på lørdag var Tunet. Det ble en ganske annerledes kamp. Vi gjorde mye rart og lå etter hvert under 1-4. Det ble stokket litt i rekkene, Ketil tegnet og forklarte og gutta tok frem litt mer av det vi vet bor i dem. Mot slutten sto det 4-4. Så gikk det slik det også gjorde i NM mot dette laget, Tunet puttet en på slutten og resultatet ble 5-4

Siste kamp på lørdag var mot BSK. Gutta hadde varmet opp med pølsefest hos Harald og var som vanlig klare for kamp. Det ble en kamp utenom det vanlige, BSK kjørte Island (fotball) taktikk med hele laget i forsvar. Resultatet ble 6-0

Dette ga oss en andreplass i gruppa og vi møtte Sleviks beste menn i kvarten. Gutta våre inviterte til fest innebandy og vi ledet ganske komfortabelt med 2 når det gjensto ca 3 minutter. Da fikk Slevik en utvisning og vi på tribunen så for oss en grei avslutning på kampen. Slik ble det ikke, Slevik puttet 2 i undertall på halvminuttet. Etter 1.10 i overtall kom heldigvis overtallsmålet også, og målprotokollen viste 3-2. Det holdt dessverre ikke, Slevik kriget som så mange ganger før til siste sekund og utlignet til 3-3. Da ble det straffe konk, som iskalde haier avgjorde til vår fordel. 5-4 etter straffer. Det var mye nervøs svette og skjelvende hender på tribunen.

Semifinalen ble det nytt møte med Tunet, det ble revansj på revansjen etter tap både i NM og i puljespillet. Det ble en herlig ib kamp. Stor innsats, masse flott spill og en velfortjent seier mot Tunet 2-4. Endelig!

Så var det finale. Nor 92 hadde nedkjempet Greåker i semifinalen og virket ikke klare for å bli banket av Haiene fra Sarp. Men gutta var klare, ikke lett å se at det var 5 kamper i de beina. Herlig trykk fra første sekund ga oss tidlig ledelsen. Kampen ble så intens som bare en finale kan være. Det ble straffe mot Sarp og rødt kort til NOR. Innsatsen, ferdighetene og disiplinen til haiene førte oss frem til en velfortjent 5-1 seier. Herlig!

Da gjenstår det vel bare å takke spillerne og lagledelsen for en herlig innebandy helg! Topp underholdning og mange gode minner i banken. Stor takk også til ivrige foreldre som stiller opp på tribunen og heier gutta våre frem!