Straffetap mot NOR 92 for A-laget
13. oktober 2018
Markus Jelsnes debuterte i SSL.
14. oktober 2018

Sarpsborg Sharks damer 2 hadde sesongåpning på hjemmebane i dag. På motsatt banehalvdel hadde Øreåsen 2 tatt turen fra Moss. Sarpsborg trener, Svein Haugen, hadde taktikken klar! Starte i ett høyt tempo og øke! Allerede etter 4 minutter var det klart for kampens første mål. Skarpskytter Victoria Woltersvik sendte hjemmelaget i ledelsen. Før perioden var over, doblet Line Ulriksen ledelsen.

Svein Haugen – Trener

Trener Haugen ønsket enda høyere tempo og andre periode var kun 1 minutt gammel når ringreven Kirsti Korneliussen med over 160 kamper trykker inn 3-0 med ellevill jubel fra de «mange» fremmøtte på tribunen. Damene presser på, men det blir ingen flere mål denne perioden. Etter en velfortjent pause, noe også dommer Jonas Berg satte pris på, var det klart for tredje periode. De fleste jentene hadde fått gått på do i pausen. Dette skulle vise seg å være tempoøkende. 4-0 etter 2.29. Igjen var det Kirsti, hennes 174 mål for klubben!

Hard jobbing gir ofte resultater. Etter 16 minutter er det ildsjel Nina Durban Andreassen som fosser igjennom Øreåsens forsvar. 5-0 står det på tavla til Hilde i sekretariatet. Sharks går igjen rett opp i angrep. Denne gangen er det May Celine Dyhre som får taket til å løfte seg i Skjeberghallen. Dette ser nå virkelig ut til å gå damenes vei. Haugen virker tilfreds og avslappet. Øreåsen gjør ett tappert forsøk på å få ett trøstemål. Men igjen, under 1 minutt av kampen, er det selveste Nina Durban Andreassen som får gleden av å avslutte målfesten. Trener Haugen er fornøyd med sine damer og gleder seg allerede til neste kamp.

Sarpsborg Sharks gratulerer med fin sesongstart!