G13, seriekamp 1 2018/19 G13 serien SØBR
14. oktober 2018
G17 elite. NOR92 – Sharks
20. oktober 2018

Onsdag kveld var det igjen duket for ny damekamp i Skjeberghallen. Denne gangen var det Bygdø Monolitten (BMIL) som hadde tatt turen fra Oslo. Før kampen lå Sharks damene ett poeng foran på tabellen etter en sterk seier i forrige serierunde.

Første periode ble nettopp så jevn som disse lagene er. Perioden ender 8 – 9 i skuddstatistikk. Det er Sarpsborg som scorer det første målet etter en nydelig framspilling fra spiller nummer 23, Nora B. Nordheim. Hard og presis setter Tuva M. Aube Heines ballen rett i mål. En herlig scoring etter 2:29. Kampen bølger frem og tilbake. Begge lags keeper gjør det svært vanskelig å score. Sharks som i dag bruker fjorårets keeper, Sigrid Øberg. Etter 15 minutters spill klarer BMIL å overliste Sigrid. Første periode ender 1 – 1.

Foran dagens kamp var det ett ønske fra damene å ha bedre kontroll på vantet. Valget falt på pappa Nordheim og pappa Haugen. Godt forberedt tok de oppstilling i hvert sitt hjørne!

Klare for en viktig jobb

Etter en vel fortjent pause kom lagene på banen klar for andre periode. En periode som skulle vise seg å bli dominert av BMIL. Bortelaget har for det mest spillet og etter 6 minutter spill blir det 1 – 2. 1 – 3 kommer etter 10 minutter. Rett før slutt er det Sharks som får uttelling. På tiden 18:15 er det Emilie Sundnes gjør alt riktig. Ett nydelig mål, fremspilt av Andrea Tandberg.

Målscorer og banens beste

Tredje periode blir mer jevnspilt. Det er bortelaget som scorer det første målet. Dette etter ca 11 minutter. Sharks begynner nå å få dårlig tid. Sharks presser på, men det vil seg ikke helt. Det tennes ett håp da Tuva på tiden 17:09 scorer. Det står nå 3 – 4. Damene har nå fullt trykk mot BMIL. Og det er takket være en god BMIL keeper at dette ikke ender med straffe konkurranse. Damene klarer dermed ikke å score mer. De taper etter en andre periode som man fortest mulig bør glemme.

Sarpsborg Sharks damer takker for støtten fra tribunen. Banens beste for hjemmelaget ble Emilie Sundnes.