Stortap i første kvartfinale
7. mars 2019
Nytt tap i kvartfinale 2
11. mars 2019

Lørdag var det duket for sesongen siste seriekamp i Skjeberghallen. Før siste serierunde var det klart at Sharks ville havne på nest siste plass. Dagens motstander Grei ville få sine sølvmedaljer. Grei er et lag damene har slitt veldig med tidligere kamper. Kampene har endt med stygge tap.

Grei viser fra start at de har kommer til Sarpsborg for å bekrefte at de er sølvmedaljene verdi. Og allerede etter 1 minutt spill er det Grei’s Miku Kato som åpner mål protokollen. Skal også denne kampen ende med stygge sifre! Gjestene åpner i ett forrykende tempo og får mange avslutninger mot mål. På tiden 02:39 spiller Andrea Margrethe Tandberg nydelig frem Tuva Marie Aube Heines som sikkert setter ballen i mål. Perioden ender 1 – 1. Skuddstatistikk 4 – 11. Keeper Camilla Rangø Brøvik har vært som en vegg og en stor årsak til at ikke Grei har fått flere mål.

Andre periode blir mer jevnspilt. Nok en gang går Grei opp i ledelsen. 11:34 spilt og Diana Isjomina prikkskyter opp i motsatt hjørne. Spillet bølger frem og tilbake og etter 18:56 er det ett langskudd fra Ida Marie Svendsen som treffer nettmaskene.

Ida Marie Svendsen.

Damene spiller opp mot årsbeste og dette var virkelig en fortjent scoring. Og før perioden er over stjeler Tuva Marie Aube Heines ballen på midten. Stormer mot mål og setter ballen i mål. Sharks har snudd kampen og går til velfortjent hvile med en 3 – 2 ledelse. Skuddstatistikken ender 7 – 10.

Tredje periode er i gang og begge lagene ønsker virkelig en seier. Damene jobber iherdig og ofrer seg i alle posisjoner. Etter halvspilt periode tar det helt av. Emilie Sundnes øker til 4 – 2 ledelse. Og spikeren i kista kommer etter 18 minutter da Andrea Margrethe Tandberg finner nettmaskene. En fantastisk lagseier. Damene har virkelig tatt flere steg denne sesongen. Sesongen ender med 15 poeng mot kun 6 poeng i fjor. En fantastisk forbedring.

Tuva ble kåret til banens beste.

Tid Stilling Lag Målscorer Assist
1 – 01:03 0-1 Grei 39. Miku Kato 20. Celine Nilsen Ripel
1 – 02:39 1-1 Sarpsborg 51. Tuva Marie Aube Heines 13. Andrea Margrethe Tandberg
2 – 11:34 1-2 Grei 77. Diana Isjomina 21. Eline Dagestad
2 – 18:56 2-2 Sarpsborg 30. Ida Marie Svendsen 15. Karen Marie Aube Heines
2 – 19:23 3-2 Sarpsborg 51. Tuva Marie Aube Heines
3 – 10:17 4-2 Sarpsborg 3. Emilie Sundnes
3 – 18:01 5-2 Sarpsborg 13. Andrea Margrethe Tandberg 51. Tuva Marie Aube Heines