14. mars 2019
Ingen semifinale for damene
17. mars 2019

Skrevet av Thomas Holter

9-1 seier mot BMIL i nest siste serierunde var det som skulle til for at jentene i helgen vant Oslo serien for jenter 12. Om 14 dager kommer Tunet på besøk i Skjeberghallen – blir det seier eller uavgjort der har vi ikke tapt en kamp i år.

Jentene var veldig gira på seier og selv om vi trenerne gjorde alt vi kunne for å roe de ned var første periode preget av mye nervøst spill. Selv om Julie scorer et fint mål og vi vinner perioden var det BMIL som hadde de største sjansene. Flere stolpeskudd og en gang stople-stolpe ut.

Derfra og ut var det ingen tvil om hvem som skulle vinne kampen. Vi skaper masse sjanser og vinner perioden 6-0 scorer etter veldig bra spill av jentene. Hannah setter til og med ballen i nettet i undertall etter et kjempejobb av Celine. Når Eline redder alt som kommer andre veien er det ikke mye tvil om hvordan det kommer til å ende.

Vi vinner tredje periode 2-1 etter et kjempskudd fra Siri og årets finte fra Aurora. De tilreisende lager skikkelig liv i hallen og holder det gående helt ned i garderoben. Der tar jentene over og er det noe de er gode til så er det å feire!.

Gratulerer så mye – det er vel fortjent!!!