OBOS Jubel – Se Jubelfilmen her!
1. oktober 2020
G15 Seriekamp 3 OABR Sharks vs GIF Fighters 17.10.2020
19. oktober 2020

Med nesten en måned mellom de to første kampene Kamp i G15 OABR serien var det duket for ett skikkelig bikkjeslagsmål i Greåkers hundegård.

I første periode har vi i lengre perioder mye ball og leder etter hvert 0-1. Vi er inne i en god periode og skulle ha hatt et par mål til etter sjansene å dømme. Så blir det litt slurv i det siste minuttet, vi slurver litt foran egen keeper. At det står 1-1 etter første periode er ok.

Vi har en god pause prat hvor vi blir enig om å få opp tempoet fremover. Roe oss ned med ballen i den kontrollerte oppspillsfasen.
2. periode vinner vi 0-3 og spiller bra innebandy. Og kommer til nok av muligheter fremover. Ikke noe og si på denne perioden. Vi leder 1-4 etter 2 perioder.

Vi går til 3 periode med god selvtillit. Det blir en periode med en del utvisninger og vi fullfører ikke angrepene som i andre periode.
Greåker presser oss høyt som forventet. Og ekstra mye mot slutten av perioden også som forventet, noe uventet tar ikke Greåker ut keeper de siste spilleminuttene. Det ender med at vi ikke klarer å holde roen og det blir et selvmål på tiden 19:36 som kommer ut av litt slurv og stress. Vi rir av stormen og vinne sesongens første «hatoppgjør» blå mot rød.

Vi tar hjem en sterk borteseier i dag med en fantastisk lag innsats.