2 debutanter med på storseier i nord.

Emilie Thorvaldsen klar for 2 landskamper i november
2. november 2018
Jenter 13 legger in lodd på medalje i år!
3. november 2018

Det ble et målrikt oppgjør mot Harstad i dag.

Vi hadde en dårlig start på kampen og perioden, når Harstad har puttet 2 på 97 sekunder og leder 4-0 etter 6.30. Men så våkner vi, og da går det unna. Vi putter 8 baller bak Harstads keeper på 10.5 minutt! I denne perioden soner Harstad en 5 min for hardt spill. Vi går dermed til pause på stillingen 4-8. 53% uttelling på skudda har vi !

2.periode blir ikke like målrik men det er ikke langt unna. Harstad reduserer først, før vi igjen kjører på og putter de 4 neste, så reduserer Harstad før vi øker til 6-13 som blir pauseresultatet. 38 % uttelling i denne perioden. Også i denne perioden soner Harstad 5 min, ikke bare en men to. Begge for hardt spill og samme mann som i første, har 1 av de. I tillegg får de en 2+10 for usportslig. Underlaget i hallen skal ha en del av skylden for mye utvisningsminutter, for kampen var egentlig ikke preget av stygt spill.

3. periode blir roligere. Vi vinner denne perioden 3-0. Sluttresultater blir 6-16, og vi tar med alle poengene hjem til Sarpsborg ! Dette er første kampen i år som vi kjører med 3 rekker i alle periodene !

Da er det ekstra moro å se 2 debutanter i dag. Jesper Sandtangen og Imre Ødegård-Risbakken får sine første spilleminutter på A-laget og Imre putter i tillegg. Gratulerer !

BB Sharks: # 88 Emil Skog

Poeng: Emil Skog 3+4, Fredrik Gjødalstuen 2+4, Patrick Hjemgård 5+0, Samuel Magnusson 2+3