23. oktober 2016
LIVE! Sharks vs. Gjelleråsen
24. oktober 2016

Kampreferat av Tormod Høydahl.
Søndag morgen, grått og trist vær og herrer 3 har oppmøte klokka 09.45 i Skjeberghallen. Gledelig var synet av de vakre blå Sharksdraktene som henger på plass i garderoben. Stian Berntsen har kjøpt inn nydelig frukt og dandert det vakkert i 2 boller i garderoben. Gutta spiser og koser seg før kamp, og noen må repareres etter forrige kamp.
Oppvarmingen er fort i gang. Får faktisk en del minutter på banen. Gutta sveiver i gang armer og bein og på oppvarmingen er det ca 20 personer på tribunen. Men det tar ikke lang tid før ryktet sprer seg om klikk- klakk spill og sugende løp. Publikum stormer til hallen og det må ha vært minst 50 -60 på tribunen ved kampslutt.
Det er 2 backpar, og 3 løperrekker for dagen.
Første byttene går rolig for seg. Faren for strekk og andre skader må sjekkes før det sparkes skikkelig i fra. Det smeller etter ca. 5 minutter. Vidar Jarberg assisterer Tormod Høydahl. 5 minutter senere utligner Hvaler til 1-1. Rett før pause følger Lindbæk opp fra forrige kamp og skuffer inn 2-1. Stian Berntsen leverer assisten. Perioderesultat 2-1.
2. periode starter med at Atle Wallin ikler seg servitørrollen og Stian Ottersen kan leke ballen i mål. Flott spill og Atle gjør sitt første poeng for sesongen. Så smeller det igjen. Denne gangen fra en som har produsert mye opp igjennom årene. Ketil Holmen fyrer av et lurt skudd som keeper ikke har en mulighet til å ta. Assistert av Tormod. 5 minutter før 2. periode er over treffer endelig Dan Thomas Olsen ballen. Skuddet ender opp bak en sjanseløs keeper, Ketil assisterte. Sarpsborg vinner perioden 3-1, men det kunne ha vært annerledes om ikke var for en fantastisk Terje Darum i mål.
3. periode begynner med en fortiden veldig het Stian Berntsen. Da tenker vi ikke på poeng, men i hodet. Han får en trøkk og gir en trøkk eller to. I kampens hete «melder» Jon Reidar seg på. Han gjør vel egentlig ingenting, men får allikevel 2 minutters utvisning. Hvaler scorer ett mål, før Ketil Holmen drar av noen spillere og skaffer laget en straffe. Straffen tar han selv og sikker som banken øker han til 6-3.
Ketil avslutter kampen med sitt 3. for dagen. Assistert av Jon Reidar. Perioderesultat 2-0.
Terje Christensen blir taklet og må gå av banen litt ut i 2. periode. Stygg smell i ryggen, men kjenner vi Terje rett så er han snart klar for nye tak igjen. Vi spiller lenge med kun 3 backer. Riise har prikket formen og leverer solid. Jon Reidar dekker nesten alt. Stian Berntsen svetter nok engang av seg 4 kilo på en kamp.
2 kamper og 2 seire. Det er bare til å glede seg til neste kamp. Lokaloppgjør mot byrival Greåker i Sarpsborghallen tirsdag 8.11-16 klokka 20.30.
Møt opp.

Kampfakta:
Sarpsborg Sharks 3- Hvaler 7-3 (2-1, 3-1, 2-0)

Mål/assist Sharks: Stian Ottersen 1+0, Thomas Lindbæk 1+0, Tormod Høydahl 1+1, Vidar Jarberg 0+1, Dan Thomas Olsen 1+0, Jon Reidar Hagen 0+1, , Ketil Holmen 3+1, Stian Berntsen 0+1. Atle Wallin 0+1.
Utv.: Sarpsborg Sharks 3: 2×2 min, Hvaler: 4×2 min
Jon Reidar Hagen med dagens usynlige utvisning. Berntsen slapp unna!
Skjalg Søby med en liten bulk ved vantet. Grei.
Dommere: Terje Skifjeld og Jaques Coron.