Jenter 12 sin serieåpning.
30. oktober 2016
J14 møtte Tunet2 hjemme i Skjeberghallen.

Damelaget med maskoter/vantvakter fra J12

Så var det endelig klart for kamp igjen for damelaget; nesten 5 uker siden sist kamp er i lengste laget i forhold til å være i matchmodus. Motstander i denne matchen er Bygdø Monolitten 2. Alltid like spennende og se hvor mange 1. lagspillere disse 2. lagene har med seg. Denne gang var det 3 solide spillere. Matchen starter bra og vi tar tidlig ledelsen, men så var det hardt og brutalt stopp…. En ser tydelig at det er lenge siden vi har spilt kamp, er dessverre lite eller ingenting som stemmer resten av 1. omgang, noe også pauseresultatet tilsier: 3-1 BMIL er helt rettferdig. Vi blir enige i pausen om og øke tempoet,spille som et lag og vise at vi er mye bedre enn det vi presterte i omgang . Og det klarer vi med bravur! Omgangen vinnes 5-0 og vi føler at vi har kontroll på kampen, men dengang ei.. Vi legger en plan på hvordan vi skal opptre i 3. omgang, men denne holdes dessverre ikke. Det medfører at BMIL igjen inviteres inn i kampen og det blir noen hektiske minutter på slutten. Men vi drar i land en fortjent 8-6 seier tross en svak kamp. Vi tar med oss og bygger videre på den gode 2. omgangen og lader batteriene til ny match på onsdag. Dagens målscorere er gledelig nok hele 7 forskjellige spillere: Emilie 2, Kjersti, Ida S, Sofie, Helene, Martine og Victoria.