Damelaget vinner på en dårlig dag!
30. oktober 2016
Herrer Elite -Status før landslagsoppholdet
31. oktober 2016

Endelig var det klart for kamp igjen, det var nå fem uker siden forrige gang. Kampen ble høytidelig åpnet ved at jentene sprang gjennom haien til musikk og speaker ønsket dem velkommen på banen. Jentene var ivrige og tente. Det ble en flott kamp med mye fint spill og flere mål. Første periode var bare 1.41 gammel da det første målet ble satt inn bak Tunets keeper. Tre minutter igjen av 1. periode satt Tunet2 inn sitt første mål og vi stod likt igjen, men heldigvis gikk det bare ca. 30 sekunder så gikk J14 opp i ledelsen. Det var en samspilt gjeng som entret banen i 2. omgang og derfra og ut økte de ledelsen jevnt og trutt. Da sluttsignalet kom etter 3.periode stod det 8-1 på resultattavla. Det var 12 blide og fornøyde jenter som takket for kampen. De hadde gjennomført en god kamp hvor alle stod opp for hverandre og sammen dro seieren i land.