2. november 2016
J14 gikk på sitt første tap.
5. november 2016

Damelaget vant slaget om Østfold

Onsdag kveld var damelaget i aksjon mot Øreåsen i deres hule. På forhånd var alle litt spente på hva Øreåsen hadde å by på, da vi spilte treningskamp mot samme motstander sist sesong og tapte da knepent. Denne gang skulle det gå så mye bedre! Før kampen hadde vi et ekstra fokus på høyt og samlet press, vi hadde også et ekstra øye på pass på bakre stolpe da Øreåsen var flinke til dette sist vi møttes. Øreåsen stilte med 2 rekker mens vi rullet rundt på 3 fulle rekker hele kampen, dette skulle vise seg og bli utslagsgivende! 1. periode var egentlig ganske jevnspilt men vi er bedre foran begge mål, Thea tar det som kommer og vi er dødelig effektive foran deres mål. Noe som også pauseresultatet viser, nemlig 5-0. I 2. periode begynner hjemmelaget allerede og bli slitne og vi styrer kampen fullstendig. Vi går til pause med en solid 9-1 ledelse. 3. periode bruker vi til og teste ut noen nye formasjoner og flere spillere får prøvd seg på nye plasser. Vi vinner også denne perioden med 4-1 og kampen med hele 13-2. Det viser igjen at vi har trent godt denne sommeren og vi løper rett og slett over vår motstander. Artig og ta revansj etter den litt svake kampen mot BMIL sist helg. Målscorere denne kampen var: Emilie 2, Vero 2, Martine 2, Sofie 2, Ingrid 2, Stine, Ida S. og Kjersti.