9. november 2016

Skrevet av Tormod Høydahl
Det var knyttet store forventninger til dagens lokaloppgjør mellom Greåker 3 og Sarpsborg 3. Ved ankomst Sarpsborghallen var det store problemer å finne parkering, men det viste seg at de var der for andre grunner enn dagens lokaloppgjør. Vi tok opptelling og kom til åtte tilskuere. Litt under hva vi hadde håpet på. Det var en rolig og fin stemning i garderoben etterfulgt av en standard oppvarming.
Terje «Ribbeina» Christensen var eneste mann på skadelisten før kampen.
Kampen åpner med Greåker mål. Greåkers store sønn Willy Fauskanger dunker inn 1-0 allerede etter 17 sekunder. Tre minutter senere utligner Stian Ottersen assistert av Stian Berntsen. Greåker putter to til før perioden er over og leder da fortjent 3-1 etter første periode.
Litt taktikk og vann. Vi feide over Greåker i starten av andre periode. Ketil smeller inn ballen og vi har fått blod på tann. Vidar Jarberg får assisten. Stian O er i det lekne hjørnet og triller inn 3-3. Vi har hentet inn Greåker og fortsetter å kjøre kampen. Bare en god Greåker keeper hindrer at Sharks tar ledelsen i kampen. Det blir full fyr i hallen mot slutten av perioden. Skjalg Søby tenner på alle pluggene og er heldig som ikke pådrar seg en 2 minutter, men istedenfor treffer Tormod en spiller og får 2 min for hardt spill. Dette skjer med ti sekunder igjen av perioden. 3-3 etter to perioder. Lokaloppgjøret lever.
Tredje periode begynner ikke bra fra vår side. Greåker putter i overtallspillet og vi må ut å jage. Greåker utnytter kontringene bra og øker fort til 7-3 før vi reduserer med et slagskudd fra Jon Reidar. Greåker putter to til på tampen av kampen. Det ender til slutt 9-4 til Greåker.
Under kampens gang må dessverre to spillere gi seg med skade. Den harde treningen har ført til ekstreme belastninger for lårene. Både Stian Berntsen og Per Heines måtte ut med det som ser ut til å være en strekkskade. PT Dan Thomas fikk et lite napp i lysken, men etter noen alternative bevegelser så det ut til å gå bra.
Vi spiller bra i to perioder. Siste perioden glemmer vi.
Sharks skal bite tilbake allerede til søndag mot Trosvik i Skjeberghallen klokka 11.30.

MØT OPP!

Kampfakta:
Greåker 3- Sarpsborg 3, 9-4 (3-1, 0-2, 6-1)

Mål/assist Sharks: Stian Ottersen 2+0, Vidar Jarberg 0+1, Jon Reidar Hagen 1+0, Ketil Holmen 1+0, Stian Berntsen 0+1.
Utv.: Greåker 3: 2×2 min, Sarpsborg 3: 3×2 min