Lokaloppgjøret endte med tap for Herrer 3
9. november 2016
Damelaget tapte i Oslo sist søndag
10. november 2016

Damer 2 spilte sin tredje kamp onsdag kveld i Sarpsborghallen. De første 28 minuttene var vi dessverre ikke helt på og lå da under 0-4. Men vi klarte å holde humøret oppe og etter 34 minutter satt Sofie endelig ballen i mål etter at vi hadde hatt endel sjanser. Ett minutt senere satt Tuva inn vårt andre mål, og det begynte å se litt lysere ut. På slutten av andre periode fikk Fredrikstad en utvisning, noe vi klarte å utnytte da Emely scoret vårt tredje mål i overtall. 5 minutter inn i tredje periode kliner Emely til med et knall skudd hvor keeperen var sjanseløs, med pasning fra Emilie. Dessverre scorer Fredrikstad igjen og de leder nå 5-4. Resten av kampen ble spennende med mange sjanser begge veier, men endte dessverre med tap. Men vi får ihvertfall se oss fornøyde med de to siste periodene. Monika og Carina gjør det bra i mål og veldig moro å ha med Tuva fra J14 og koselig å ha Vilde Damseth tilbake. Dommerne William og Walter gjør også en god jobb, selv om Walter ifølge Patrick ble litt tung i beina etter å ha spist for mye seigmenn.