G10: To nye seire
26. november 2016

Damelaget 2016-2017

Etter forrige helgs litt svake forestilling mot Østensjø så var det en revansjelysten gjeng som tok imot Vålerenga hjemme i haibassenget søndag formiddag.
Etter en meget god treningsuke så hadde undertegnede en meget god følelse før kampen. Vi merket raskt at hvis vi skulle få med oss poeng fra denne kampen så måtte det kriges, og det var akkurat det vi gjorde! I 1. periode er vi det førende laget, men vi putter kun 1 gang. I 2. periode dobler vi raskt ledelsen, men Vålerenga svarer raskt med sitt første for dagen. Så setter vi ytterligere 2 før vi drar på oss en uheldig 5 minutter. Der putter Enga 2, men vi kriger inn 1 i undertall. Noe som innebærer at vi går til pause med en 5-3 ledelse. Føler at vi har tildels kontroll på kampen, men Enga er farlige og effektive når de angriper, noe vi raskt får erfare i 3. periode. Enga utligner vår ledelse og kampen står og vipper på et tidspunkt. Vi tar en timeout og får roet litt ned, så setter vi 3 raske og kampen er vunnet! Enga får et trøstemål på slutten og kampen ender 8-6 til oss. Godt og få revansj så raskt for sist helgs tap.
Vi er alle klar over at vi kommer til og svinge i prestasjonene denne sesongen da vår stamme består av spillere født 01-98, pluss på 10- 15 år på dette så har du flesteparten av våre motstandere sin alder. Ekstra artig er det at vi ønsker og fremstå som et lekent offensivt lag og i skrivende stund er vi mestscorende i vår divisjon. 2 spillere debuterer også idag, Carina (keeper) og Kristina (løper) gjør begge en god match! Målscorere for hjemmelaget: Emely 2, Emilie 2, Ingrid 2, Nora og Karen.

Kan også tillegge at vi dessverre har skutt av all maling på det ene målet i dagens kamp, så her har Sarpsborg kommune en jobb og gjøre!