28. november 2016
Patrick Hjemgård har skrevet under på ny kontrakt med Sharks
29. november 2016

Blide jenter til tross for knepent tap mot Tunet 2

Etter en viktig seier mot Vålerenga forrige søndag, var det et forventningfullt lag som tok turen til Høyenhallen lørdag ettermiddag. Motstander var Tunet 2.  Vi følte alle at det var på høy tid at haijentene påfører Tunet en skrell i egen stue. Og det så lenge veldig bra ut! Alle jentene var på fra start og vi var det førende laget i mesteparten av 1. omgang. Allerede etter 14 minutter sto det 0-2 til haiene, etter flotte scoringer av Kjersti og Emely. Vi ble litt passive etter 0-2 scoringen, og et litt «billig» skudd fra Tunet førte til at resultatet ved pause var 1-2. I andre omgang ble vi litt for avventende og rekkene våre fungerte ikke optimalt i angrepsspillet. Tunet var som alltid raske til bens og sikre i pasningsspillet. De få feilene vi gjorde bakover ble knallhardt straffet, og Tunet vant perioden 2-0. Før siste periode lå vi under med ett mål, og jentene var enige om å ikke spare på noe for å hente inn ledelsen til Tunet. Det ble en forrykende omgang som bølget frem og tilbake. Malingen ble skutt av stengene på begge sider av banen. Vi øynet et håp da Nora satte inn utligningen 6 minutter før slutt. Men med bare 3 minutter igjen slapp vi Tunet litt for lett til foran egen keeper, og selv om Camilla reddet både skuddet og to returer, så gikk det fjerde forsøket i mål. Vi fortsatte å skyte stengene skeive, men kampen ebbet ut med 4-3 på tavla. Til tross for resultatet; en meget bra kamp av alle jentene. Tunet kan vente seg en grusom revansje i Skjeberghallen i mars!  Målscorere: Kjersti, Emely og Nora.