27. november 2016
Damelaget tapte knepent for Tunet
28. november 2016

Gutta reiste til Rommenhallen søndag for å møte Sveiva i G19 Eliteserien. Sveiva er en bra klubb som driver godt når det gjelder å utvikle sine egne unge spillere, og det dukker stadig opp nye talenter. De hadde mange yngre gutter med i dag også.

Vi starter kampen som det førende laget og det  ser ut til at gutta føler en slags trygghet på at dette skal vi vinne lett. Ekspertene på tribunen mener at de trykker til for lite i duellene, at de er for «snille»..

1-0 kommer ganske tidlig i første periode ved Sander Owren, i powerplay, etter litt klabb og babb i slottet. Sander fikk dyttet den inn og det så ut til å bli pauseresultatet. Men slik gikk det ikke, for på 19.39 følger vi ikke med på et frislag og de utligner til 1-1. Det var et veldig unødvendig mål imot pga et par dårlige vurderinger. På det nivået her så nytter det ikke å stå med lua i hånda, ting skjer fort!

I andre periode så fortsetter det mye på samme måte som første. Det er vi som ser sterkest ut, men vi får det liksom ikke ut. Sveiva har absolutt også sine muligheter, men totalt sett så er spillet mest i retning av vertenes mål.

Etter 9.19 setter Fredrik Gjødalstuen inn et bra press og får tak i ballen, han finner Sander som styrer inn sitt andre mål for dagen. Dermed leder vi 2-1, og vi håper det skal løsne.

Men så får vi en utvisning på Mario Berntsen etter 13.33, som skulle vise seg å bli skjebnesvanger. Sveiva sitt powerplay er egentlig ikke så truende, men vi rydder litt dårlig opp ved en anledning, rett etter at vi blir fulltallige, og det er nok til at de klarer å utligne igjen. Da står det 2-2 etter 15.37, noe som blir stillingen etter to perioder.

Tredje periode er ganske jevnspilt med sjanser til begge lag, men ingen klarer å score. To mål til hvert lag og uavgjort blir fasiten, og gutta reiser skuffet hjem til Særp.