6. desember 2016
G14, Sarpsborg Blå – Halden
9. desember 2016

Brede seiersglis etter kampen

Søndag var Sveiva sitt andre lag motstander i Skjeberghallen. På forhånd var vi klar over dette kom til og bli tøft, før denne kampen skilte kun 3 poeng lagene på tabellen. Så dette var en såkalt 6 poengs match. Det knyttet seg også litt spenning iforhold til hvilke spillere Sveiva kom med. Denne gangen skulle det vise seg at vi skulle få måle krefter med 3 NM finalister og 1 landslagsspiller. Det likær vi! Begge lag kommer ut i et forrykende tempo og spillet skifter raskt fra side til side. Men det er vi som setter de 2 første målene, men Sveiva har svar på tiltale og utligner etter halvspilt periode. Helt på slutten av perioden setter vi 2 raske som innebærer at vi går til pause med 4-2. I midtperioden følger lagene hverandre tett, men vi går til pause med fortsatt en tomålsledelse, 6-4. I den 3 perioden setter vi 2 mål på 20 sekunder og vi er brått 4 mål opp. Men Sveiva har ikke gitt opp og svarer 2 ganger. Spillet bølger fortsatt frem og tilbake men flere mål blir det ikke, det betyr at 3 nye poeng blir i Sarpsborg. Målscorere for Sarpsborg i denne kampen var: Sofie 2, Emilie 2, Emely, Victoria, Nora og Martine. Hvis vi sammenfatter første halvdel av sesongen så har vi etter 8 kamper 15 poeng og innehar 4 plassen på tabellen. Vi scorer 7 mål i snitt hver kamp, akkurat det er meget gledelig! Første halvdel av sesongen har gått over all forventning, vi spiller jevnt med alle lagene i vår første sesong i landets nest øverste divisjon. Nå tar damelaget en liten velfortjent ferie og vi passer på å ønske alle en god jul og et godt nytt år.

Sjekk damenes knallbra plassering på tabellen !