G12, Soon vs Hvithaiene
18. desember 2016
G10: Seiret i Gressvikhallen

Skjeberghallen

Siste søndag i advent klarte Sarpsborgs herrer 3 lag å stille med tre fulle femmere og en full keeper, ikke dårlig det! Neida, han var ikke full, den godeste Darum, men at han var på julebord i går fikk vi med oss.. Stod som en vegg i målet gjorde han uansett!

Første periode starter greit med at Atle Wallin gjør alt selv og klinker inn 1-0 ganske umiddelbart. Haiene dominerer resten av perioden og det er enveiskjøring mot geitenes mål. Stian Ottersen setter 2-0 etter sju minutter på pass fra Thomas Langsholt, og Jon Reidar hagen setter 3-0 på pass fra Stian Berntsen etter 9 minutt. Alle rekkene kjører karusell med gjestene og det er et under at det ikke står 10-0 etter endt periode. Makan til ineffektivitet skal man lete lenge etter..

Andre periode går i samme tralten, og vi får mål nr 4 fra Andreas Norheim assistert av Lars Olafsen etter 8 minutter. Så setter Stian O inn årets mål på pass fra keeper Terje Darum når vi har spilt 13 minutter av perioden. Terje kaster som en gud og Stian får tak i den ut på venstre kant, er «halvveis» vendt bort fra mål, gjør en vending og setter et sinnsykt dragskudd i lengste kryss helt utagbart for geitenes keeper. Det står dermed 5-0 etter to perioder, noe som er helt merkelig..

I tredje periode stopper Darum en straffe etter ca 10 minutters spill, konge! Så reduserer Råde til 5-1 før vi begynner å få sving på sakene igjen. Den berømte ketchupeffekten kommer de siste 10 minuttene av kampen hvor vi setter 5 mål slik at sluttresultatet blir 10-1 til Sharks. 6-1 ved Ivar Bjerke fra Olafsen. 7-1 Alex Kjeldsen fra Hagen. 8-1 Wallin. 9-1 Ottersen fra Olafsen. 10-1 Wallin fra Hagen.

Kampen sett under ett var vi overlegne, men ineffektive så til de grader!

Kjeldsen ofra seg mot Råde :-)

Kjeldsen ofra seg mot Råde 🙂

Kampfakta:

Sluttresultat 10-1. Perioderesultat 3-0, 2-0 og 5-1.

Stjerner: *** Terje Darum, ** Ivar Bjerke, * Atle Wallin.

Poeng: Atle Wallin 3+0, Stian Ottersen 3+0, Jon Reidar Hagen 1+2, Andreas Norheim 1+0, Ivar Bjerke 1+0, Alex Kjeldsen 1+0, Thomas LAngsholt 0+1, Stian Berntsen 0+1, Lars Olafsen 0+3.

Utvisninger: Dan Thomas Olsen 2 min for låsing av kølle – feil, men ok.. det ble straffe som Darum redda!

Dommere: Eric Müller og Walther R. Lyngwa – gode

Sekretariat: Mikael Svendsen -Takk for hjelpen!