G14, Ref. Øreåsen – Sarpsborg Blå, Res 5-4.
12. januar 2017

Skjalg Søby

Skrevet av Stian Ottersen

Vi noterer onsdag 11. januar, været byr på stiv kuling og regn. Oppsettet forteller oss at turen går til Hvaler og vi stiller mannsterke med 13 mann og Terje i buret. Vi velger å kjøre privatbiler denne dagen.

I garderoben før kampen er stemningen lett og ledig, og troen på seier er definitivt tilstede. Noe som gjenspeiler seg de første 10 min av kampen, og vi leder 0-2 etter 11 minutter.
Foruten arbeidsuhellet til «Kairo» som blir litt i overkant ivrig på en frislag variant i motstanderens slott, leder vi 1-3 til første pause. Jeg velger å holde spilleren anonym og utfallet av taktikk valget hemmeligstemplet inntil videre.

I andre periode starter vi friskt igjen som i første periode og leder hele 1-7 etter 30 spilte minutter i Hvalerhallen, fine scoringer av Norheim, Langsholdt, Kjeldsen og Olafsen.
Så kommer smellen!
Jeg velger å forklare meg i korthet, 1-7 blir til 8-7 og da er det 7 min igjen av 3 periode.
En håpløs periode for oss i kampen, hvor dueller blir tapt og sprettballer fyker mellom køller og bein til hjemmelagets fordel. Helt villt, men også helt utrolig!
Vi maler på og får et par reduseringer på tampen, men den lille ynkelige resultat tavlen de har kjøpt der ute viser 11-9 slutt.

Vi noterer 11. januar, ribbefett, dobbelhake, vond rygg og 50 minutter hjem i stiv kuling og regnvær.

Dommere: Walter Hornline og Goofy Wash-Out, meget gode, kjøreturen tatt i betrakning.