15. januar 2017
Herrer 3 med kjempesmell og tre poeng!
16. januar 2017

Nor92 fra Drammen møtte opp i Skjeberghallen i ettermiddag for å bryne seg på våre gutter i G19 Elite.

Kampen starter bra, og etter 4.43 scorer Benny etter pass fra Fredrik. Like etter pådrar Sjur seg en to minutter for slag, Gjestene klarer ikke å skape noe særlig i overtallet, i stedet er det vi som har tre store muligheter i undertall. To ganger for Fredrik og en ved Magnus, men ballen finner ikke veien til nettmaskene.

På tiden 9.22 får Jørgen to minutt for hardt spill etter å ha pirket litt på fingrene til keeperen. Dette overtallet funker bedre for gjestene og de utligner til 1-1.

Etter 16.31 klarer vi å ta ledelsen ved Sander på pass fra Martin, og vi leder 2-1.

Så, etter drøyt 19 minutter kjemper Sjur seg gjennom, han faller og dommer avgjør at det er straffe til oss. Den var nok tvilsom, men Sander setter den så klart på vanlig Zorro-vis i mål! Vi går til pause på stillingen 3-1.

Andre periode blir målløs, men det er Sharks som har mye ball og mange fine muligheter. På slutten av perioden er det en «sjansebonanza» for vertene, men det siste lille som må til for få inn ballen mangler for gutta. Det står fortsatt 3-1 etter andre periode.

Foran tredje virker det som gutta har bestemt seg for å skru opp tempoet noen hakk. Og etter 5.33 scorer Fredrik etter pass fra Mario. Det er et fint mål, langskudd, og vi leder 4-1. Skulle «ketchupeffekten» komme nå…?

Niks, det kommer i stedet en redusering til 4-2 på tiden 9.51. Nor92 gir seg ikke, men det er veldig mot spillets gang. Sharks har vært best hele veien.

Vi tar en time out på 14 min og Espen justerer litt på rekkene. Tobias scorer like etterpå til 5-2, pass fra Fredrik. Men nok engang reduserer Nor, og på 16 min har vi 5-3.

Det er vi som kjører kampen, selv om resultatet tilsier at det er jevnt. Vi får ett mål annulert helt mot slutten av kampen. Dommer ser ikke fordelen vår og blåser for tidlig. Der skulle vi hatt 6-3, men sluttresultatet blir 5-3.

Grei kamp av gutta, men etter spill og sjanser burde vi vunnet tosifret.