16. januar 2017
G12, Øreåsen mot hvithaiene
17. januar 2017

Damelaget etter årets råeste opphenting

Sist søndag fikk damelaget besøk av det nest beste laget i 1. divisjon, Sagene 2. I høst gikk vi på et litt kjipt tap 5-4 for Sagene, og våre jenter var ute etter revansje i Skjeberghallen. Og kampen åpnet veldig bra. Våre jenter førte an i kampen og spilte rask og god innebandy. Dette ble premiert med 1-0 ledelse etter vel 6 minutter. Men etter målet mistet vi konsentrasjonen, og Sagene utlignet bare 10 sekunder etter. Vi mister med dette litt av initiativet i kampen, men klarer likevel å følge Sagene på en grei måte, og går til pause med 2-3. I den andre perioden følger lagene hverandre, og spillet bølger frem og tilbake med sjanser til begge lag. Likevel taper vi også denne omgangen med ett mål, og stillingen er 3-5. Jentene gir ikke opp, og vi klarer en redusering til 4-5 før vi gjør et par feil som Sagene kjapt omsetter til mål. 6 minutter før slutt er stillingen 4-7 og Sharks tar en time-out. Jentene får beskjed om å presse høyt og ikke gi opp. Et «nytt» lag går på banen og dunker inn 3 mål i løpet av 3 minutter. På stillingen 7-7 tar Sagene time-out. Men det hjelper ikke. Til tross for at spillet bølger frem og tilbake de tre siste minuttene, blir det ikke flere mål, mye takket vår gode keeper Camilla. Uavgjort 7-7 mot nr. 2 i serien er et veldig bra resultat. All ære til jentene for topp innsats og sesongens råeste opphenting.

Målscorere på søndag var: Karen (2), Nora (2), Emilie og Helene + et selvmål.