A-laget med fantastisk laginnsats mot Tunet, Seier 9-5!!!
22. januar 2017
J10 Serierunde i Mjøndalen hallen 21.01.17.
23. januar 2017

Onsdag kveld tok damelaget imot Øreåsen hjemme i haibassenget. På forhånd en litt uggen kamp grunnet Øreåsen sine gode resultater den siste tiden. Å uggent, ja det ble det! Første periode er kanskje den svakeste perioden spillemessig denne sesongen. Øreåsen er helt på høyde og kanskje til og med det beste laget. Men…vi går til pause med en 4-0 ledelse etter og ha vært fryktelig effektive og har en god keeper bak. Sikkert mange som lurer på om det i det hele tatt er mulig og være misfornøyd med og lede 4-0 etter 1 periode, ja det er det faktisk. Viktig at vi er ærlig iforhold til våre prestasjoner så vi ikke lurer oss selv. 2 periode er også ganske jevnspilt, begge lag putter 2 ganger så stillingen før siste periode var da 6-2. Vi blir enige om og nullstille før siste periode og smelle på. Å det gjør vi til en viss grad vi øker til 7- 2 og kontrollerer derifra kampen inn. Sluttresultatet blir tilslutt 8-4.

Så hva tar vi med oss fra denne kampen videre? Jo, undervurdering av motstander er alltid farlig. Er vi ikke helt «på», så blir alle matcher tøffe. Vi tar også med oss at vi nok en gang er effektive og gode foran motstanders mål. Så er det også sånn at det er en styrke i seg selv og vinne på en dårlig dag.
Slenger også med noen funfacts her på tampen. 1: Monika fikk sin debut i denne kampen og det betyr at vi nå har 4 keepere som har fått spilletid denne sesongen. 2: Etter denne kampen så har 15 !! spillere notert seg for scoring denne sesongen, akkurat det er vi veldig stolte av!
Lurer på om det er noen lag i Norge som kan matche det etter 10 spilte kamper 😉
Hjemmelagets mål denne kvelden ble scoret av: Ingrid 2, Emilie 2, Fanny, Karen, Nora og May Celine.