Sarpsborg Hvit – Hvaler: Res 3 – 5
4. februar 2017
Sharks-damer best på Oslo vest
5. februar 2017

Vi drar inn til Skøyenhallen for revansj på tapet vi hadde mot BMIL tidlig i november 2016.

Vi vet at vi må holde høyt tempo og ha presise pasninger om vi skal vinne kampen, da BMIL er sterke konkurrenter.

Vi bestemmer oss for å ta kontroll og styre tempo på kampen, noe vi klarer til tider, men BMIL jentene gir oss bra motstand.

Etter 6.46 ut i 1. periode kommer første mål av Emilie Sundnes uten assist og under minuttet senere scorer Victoria Haugen med assist fra Juni Evensen.

Etter dette kommer det enda 1 mål til fra hvert lag slik at det står 1-3 til pause, May Celine Dyhre scorer vårt 3. mål med assist fra Sofie Andreassen.

Vi har grei kontroll på kampen og lar  jentene fortsette slik de har gjort, her er det bare å fortsette å la ballen gjøre jobben og ha god bevegelse uten ball.

Vi scorer 2 mål til i 2. periode med Emilie Sundnes(ass. Sofie Andreassen) og Ingrid Andreassen(ass. Emely Thorsen) og BMIL scorer 1.

2 gode keepere kan ta skylden for at det ikke ble noen flere mål i 3. periode.

Vi er bedre enn BMIL på det meste og vi vinner en grei kamp og tar med 3 fine poeng hjem til Sarpsborg.

1. periode 1 – 3
  2. periode 1 – 2
  3. periode 0 – 0