Sharks-damer best på Oslo vest

J16: BMIL – Sharks 2-5
5. februar 2017
Jenter 12 haiene møter Sveiva

Damelaget spilte kamp mot BMIL i Skøyenhallen lørdag ettermiddag. Oppgaven var å forsvare tomåls-seieren fra Skjeberghallen i oktober. Hele 10 av 17 spillere hadde et par timer tidligere på dagen vært med når Sharks J16 slo BMIL 2-5. Mange var nok spente på om jentene hadde tæl nok til å stå distansen ut. Kampene mot BMIL er jevne kamper, og vi visste at vi måtte gå ut med høyt temp og styre kampen for å få et godt resultat.

Og jentene gikk ut i et forrykende tempo. Det var godt å se at alle var «på» fra start. Selv om BMIL fikk første målet etter 3:21, fortsatte jentene å jobbe bra. Etter bare et minutt kom utligningen fra Emily. Våre jenter produserte bra med muligheter, men slet litt med den defensive jobben. BMIL vant duellene altfor lett, både på midtbanen og foran Sharks-målet. Lagene fulgte hverandre tett inn  til første hvile, og da sto det 3-3 på tavla. Sjefen manet til tøffere jobbing defensivt, og jentene var enige om at fokus var å holde nullen i neste periode. Og jentene innfridde! I andre periode ble det spilt mer kontant i forsvar, og med litt hjelp fra keeper Camilla ble buret stengt for godt. I andre enden av banen fortsatte vi å produsere sjanser, og uttellingen ble to mål i den andre omgangen.

Med ledelse 3-5 fikk jentene beskjed om å gå ut å sette første målet i tredje perioden, for  da ville kampen være i boks. Det var en ganske jevn omgang, men våre jenter hadde relativt god kontroll…selv om vi måtte vente 16 minutter på vårt 6. mål. Et minutt senere fastsatte MC sluttresultatet til 3-7. En solid seier! Vi takker jentene for en meget bra innsats idag. Jentene var løpsvillige og jobbet godt for hverandre, og som et lag. Alle spilte like mye, og alle holdt farten og kvaliteten oppe i tre omganger, selv om noen hadde en kamp i beina allerede. To flotte seire på Oslo vest er greit å ha i bagasjen når man vender snuten hjem til Østfold for å nyte resten av lørdagskvelden 🙂

Dagens målscorere (assist): Emely x 2 (Emilie/May Celine), Ingrid x 2 (Emilie x 2), Nora (Stine), Victoria (Ingrid), May Celine (Karen)

Damelaget står nå med 7 seire og en uavgjort etter 11 kamper (22 poeng). Følg damelagets vei mot toppen av tabellen her