12. februar 2017
G12, Fredrikstad rød mot Hvithaiene

Eirik Joneid

Søndags formiddag tok G19 laget turen til Rotneshallen i Nittedal for en fight mot Gjelleråsen.

Første periode styrer Sharks alt helt til tiden står på 8.35. Da treffer GIF med et langskudd fra midten, den sniker seg inn helt oppe i vinkelen over hodet på Chris. Gutta lar seg ikke knekke, og fortsetter å kjøre kampen. Sander Owren utligner til 1-1 etter 12.15 assistert av Mario Berntsen, vakkert mål hvor Mario ser ut til å løsne skuddet, men slår en stikkpasning til Sander som står klar ved målet. Vi tar så ledelsen 1-2 ved Fredrik Gjødalstuen assistert av Tobias Brevik på tiden  14.50.

Andre periode er mye lik første, og Sharks kontrollerer begivenhetene. Det blir imidlertid ikke mål til noen av lagene før Magnus Jarberg gir oss 1-3 på pass fra Jørgen Nordahl i powerplay. Dette skjer etter ca 19.30, og overtallet kom etter at vi fikk straffe. En sjelden miss av Sander der, men vi scora altså i påfølgende PP.

Tredje periode er Sharks fortsatt det laget som trøkker på og er best, og vi øker ledelsen to ganger. Først Martin Rogne ass Tobias, så Håkon Henriksen også fra Tobias. Etter ca 12-13 minutter virker det som gutta slipper seg ned et hakk og GIF er frampå med to-tre muligheter. De får inn to mål de siste fem minuttene, slik at det ender med seier 3-5.

Deilig å få med seg tre poeng! Gutta spilte 55 bra minutter, og vinner. Det holder det!!!