Jonas (A-lag) og Thomas (Damelag) gjør opp en status så langt i sesongen!
13. februar 2017
Sarpsborg Sharks i Malawi!
14. februar 2017

Damelaget reiste til Oslo søndag ettermiddag for  å møte Vålerenga i Teglverket idrettshall. Vi hadde 8-6 i sekken fra møtet i haibassenget, så vi visste at det måtte full fokus til for å stjele alle tre poengene fra Enga enda en gang. Og jentene var innstilt på å gjøre jobben til fulle!

Laget har terpet på pasningsspill denne uka på trening, og denne delen av spillet satt veldig bra fra start. Jentene spilte som et lag med stor L, og lot ballen gjøre jobben. Litt rufsete spill bakover gjorde at Vålerenga etter 3:49 fikk første poeng i protokollen. Våre jenter hadde mesteparten av spillet og masse sjanser, men det varte og rakk før utligningen kom. Men da Ingrid endelig fikk nettkjenning etter 12:06, så det faktisk ut som vi burde være i stand til å kontrollere denne kampen. Lagene gikk til pause med 1-1 på tavla, men vi visste at med et slikt spillemessig overtak ville scoringene komme.

Etter bare et par minutter inn i andre omgang sendte Ingrid Sharks i ledelsen. Og det var en ledelse vi aldri ga fra oss. Det gode pasningsspillet viste nå enda klarere hvilket lag som styrte kampen. Men ved enkelte anledninger slapp vi Enga litt for lett til foran vårt eget mål, og i scoringsprotokollen lå Enga bare et mål bak inn til andre hvile. Lagene gikk til pause med 3-4.

Sharks eide den tredje omgangen, og laget putta 4 flotte mål. Det kunne fort blitt 3-4 til! Bakover stengte Camilla buret, og jentene vant helt fortjent 3-8 etter en kamp som spillemessig er årsbeste for laget. Vi hadde enkelte angrep som var på nesten 15 pasninger i 5 mot 5 spill! Og alle de tre rekkene spilte hele kampen. Ingrid var skikkelig på hugget og scorte 4 mål, mens Emely ble hedret som kveldens «arbeidsjern». Mest av alt viser kampen at jentene er iferd med å smi sammen et spillemessig godt lag, samtidig som de har krefter som holder utmerket i tre lange omganger. I neste kamp skal jentene forsøke å tukte serieleder Østensjø/Dverg. Kampen går på hjemmebane i Skjeberghallen førstkommende lørdag – vi håper folk tar seg en tur og heier frem jentene!

Dagens målscorere (assist): Ingrid x 4 (Stine/Kjersti/Emilie/Emely), Cecilia (May Celine), Victoria (u.a.), Martine (Nora), Nora (Victoria)

Damelaget står nå med 8 seire og en uavgjort etter 12 kamper (25 poeng). Følg damelagets vei mot toppen av tabellen her