A-laget tapte lokalderbyet, Sharks-Bulldogs 3-7
18. februar 2017
Hedret klubblegender for over 300 kamper for A-laget
20. februar 2017

Seieren feires (Foto:SA)

105 dager har gått siden damelaget møtte Østensjø/Dverg sist, den gangen tapte vi fortjent 7-3. Den kampen lærte vi utrolig mye av, vi hadde spillermøter etter den kampen der vi snakket om hvorfor vi tapte og hva vi skulle forbedre fremover. Og sant skal sies at fra den dagen og til nå så har vi utviklet oss enormt både på banen, utenfor banen og forberedelser til kamp. 105 dager har altså gått siden vi tapte fortjent mot Østensjø, lørdag tok vi revansj! Vi visste at det kom til og bli en knalltøff match, da Østensjø har forsterket laget siden sist med noen Tunet-spillere. Men tross dette og et lag med flust av spillere med landskamper så hadde vi troa på at vi skulle gi de match om poengene. Vi har jobbet knallhardt den siste tiden med å forbedre pasningsspillet og bevegeligheten uten ball. Dette satt utmerket mot Vålerenga sist og vi hadde troen på at vi skulle få til det samme mot serielederen. Men vi merket tidlig at tempoet var adskillig høyere i denne kampen og vi fikk aldri tid til og få til det spillet vi ønsket. Glimtvis satt det, men vi på benken skjønte fort at skulle vi ta alle 3 poengene så måtte det kjempes. Og kjempes…..det gjorde jentene til gangs! De viktige duellene ble vunnet og bakerst tok Camilla det hun skulle ta pluss litt til! Vi tar tidlig ledelsen med et rappt håndleddskudd fra Stine, Ida følger opp med et flott skudd i krysset. Men Østensjø svarer og vi går med det til pause med en 2-1 ledelse. I 2. periode setter Emely 2 flotte mål, men Østensjø gir seg ikke og før siste periode leder vi 4-3. Emely setter tidlig i omgangen sitt 3. mål og vi har serielederen i kne. Denne ledelsen beholder vi til det står igjen 8 minutter, da reduserer Østensjø og det er kamp igjen. Jentene jobber knallhardt og står opp for hverandre og tvinger bortelaget til og ta ut keeper like før slutt. Da mister vi litt hodet i situasjoner der vi skal holde på ball istedenfor velger vi og skyte i fra langt hold og gir da Østensjø mulighet for nye angrep. Men vi kriger igjen til oss ballen og Ingrid får æren av og senke Østensjøskuta ved å sette inn vårt 6. mål i åpen kasse. Kampen sett over ett er relativt jevn, men Sarpsborg-jentene vinner som sagt de viktige duellene og tar enda en stor skalp i årets serie! Ønsker og trekke frem den kollektive arbeidsinnsatsen, jentene har blitt en stor sammensveiset gjeng som jobber for hverandre. Så 105 dager skiller altså et klart tap til en seier. Dette viser seg også på resultattavla.

Dagens målscorere : Emely x 3, Stine, Ida og Ingrid

Damelaget står nå med 9 seire og en uavgjort etter 13 kamper (28 poeng). Følg damelagets herjinger i toppen av tabellen her