G19 hadde seieren i lomma, Greåker/Fredrikstad – Sharks 6-6
24. februar 2017

Damelaget og heiagjengen

Mandag kveld tok damelaget den lange veien til Hakadalshallen for og møte Gjelleråsen 2.
På forhånd en litt vrien kamp med tanke på utladningen damene fikk med seieren over Østensjø/Dverg på lørdag. Så her gjaldt det å nullstille seg og ikke ta lett på motstanderen.  Kort fortalt så styrer vi begivenhetene i store deler kampen. Gjelleråsen kommer farlig frempå ved 3-4 anledninger i 1. periode.
Men Camilla står godt bakerst og leverer noen flotte redninger.  Så vi vinner perioden 2-1 etter scoringer av Nora og Ingrid. I 2. periode produserer vi flere sjanser, men det er kun målet til Emely i powerplay som blir scoret i midtperioden. Vi fortsetter og produsere sjanser i 3. periode, men vi sliter med å få kula inn bak en god Gjelleråsen-keeper. Men 2 baller får vi ihvertfall lurt inn, det første etter flott passningspill av Juni og Sofie og det andre av Ingrid, noe som betydde at vi ledet komfortabelt 5-1 til det gjenstod  ca. 8 minutter; da setter GIF sitt andre mål. Etter dette så blir det ikke flere mål i kampen og vi tar med oss alle 3 poengene  hjem til Særp. Masse skryt til jentene som klarer å prestere så bra mot en antatt svakere motstander så kort tid etter kjempekampen i helga.
Kampen ble også spillt på parkett noe som vi ikke er helt vant til, men som vi mestret med stor stil.
Verdt og merke seg er at Victoria Woltersvik debuterte på damelaget denne kampen og noterte seg for en assist😉
Det er imponerende at så mange foreldre blir med inn og heier på en sen mandagskveld i vinterferien, og det setter alle vi rundt laget og jentene stor pris på!! Neste kamp for damelaget er Holmlia borte på lørdag.

Dagens målscorere : Ingrid x 2, Nora, Sofie og Emely

Damelaget står nå med 10 seire og en uavgjort etter 14 kamper (31 poeng), og etter kampen igår klatret laget til andreplassen på tabellen i damenes 1. divisjon.