G19 hadde seieren i lomma, Greåker/Fredrikstad – Sharks 6-6

21. februar 2017
Damelaget fortsetter seiersrekken
26. februar 2017

Fredrik, Håkon, Jørgen, Sander, Tobias, Magnus og Mario

Spennende oppgjør i Tindlundhallen for fulle tribuner fredag kveld. Våre G19 gutter, ispedd med noen G16, skulle forsøke å få revansje etter tapet i serieåpningen.

Kort sagt så styrer vi kampen i to perioder og er flinke til å holde unna deres førsterekke, som er solid, med brødrene Glenge, Øvereng og Lilleby. Men vår førsterekke klarer å holde dem noenlunde under kontroll mens vår andrerekke produserer mye. Etter to perioder leder vi 2-5 og ser ut til å ha grei kontroll på kampen.

I tredje periode så har vi ikke like mye medgang, men vi jobber hardt og det ser lenge lyst ut. Og hadde det ikke vært for at Greåker/Fredrikstad spiller ca 18 minutter av tredje periode med nevnte førsterekke så hadde vi antagelig dratt det i land. Men det er lovlig å ikke bytte rekke, det er trenerens valg, så gratulerer til hjemmelaget som klarer å utligne kampen til 6-6 helt på slutten. Det var en sterk opphenting av dem.

Vi føler oss likevel litt snytt fordi vertene ved en anledning spiller med syv mann på banen uten at dommeren får det med seg, noe hele hallen gjør ellers.. Det skjer i forbindelse med at de tar ut og inn keeper i forsøket på å ta oss igjen. I angrepet som følger  i det samme byttet, så scorer de og kampen ender 6-6.

Kampen var akkurat slik et lokalderby skal være, hett og kokende og til tider ampert mellom spillerne. Men det føles som et tap, selv om det ble poengdeling….. Totalt sett en bra kamp av gutta.