G19 hadde seieren i lomma, Greåker/Fredrikstad – Sharks 6-6
24. februar 2017
A-laget klarte ikke å ta poeng mot Sandnes
26. februar 2017

Lørdag var damelaget igjen klare for match, denne gang ventet Holmlia i deres hule. På forhånd en meget viktig kamp da kun 7 poeng skilte lagene før lørdagens kamp. Vi visste at om vi ikke var «på», så kom denne kampen til å bli tøff.  Når sant skal sies så var vi vel ikke helt på i denne kampen. Men det begynner bra med en tidlig ledelse, men Holmlia svarer raskt og vi er like langt. Vi fører spillet i 1. periode, men sliter med uttellingen. Men vi klarer ihvertfall å lure inn 2 baller til iløpet at omgangen. Vi blir enige i pausen om å ta kommandoen i 2. omgang for å «drepe» kampen, men det vil seg ikke helt i denne perioden. Perioden vinnes 5-4 og vi går da til 2. pause med en 8-5 ledelse. Igjen så blir vi enige om hva vi skal ha fokus på i 3. periode, men hjemmelaget kommer ut med ny energi og styrer 3. periode, sakte men sikkert nærmer de seg i målprotokollen. Men nærmere enn 8-9 kommer de ikke og alle poengene blir med hjem til Sarpsborg. Skal en trekke frem noe positivt med denne kampen så scorer vi 9 mål og vinner på en dårlig dag ,det er sterkt! Vi skaffer oss også en 10 poengs luke ned til Holmlia. Nå venter en god treningsuke der vi retter fokuset inn mot Tunet førstkommende helg. Målscorere i denne kampen var: Victoria H. 2, Emilie 2, Emely 2, Nora ,Ingrid og Juni.