J14 kjempet seg til seier i Rommenhallen.
5. mars 2017
Noen ord om J12 sin kamp mot Holmlia
6. mars 2017

Lørdag tok damelaget imot Tunet 2 hjemme i haibassenget. Før denne kampen innehadde Sarpsborg 2. plassen på tabellen mens Tunet lå på 3. plass. Før denne kampen så var det sånn at flesteparten av spillerne på hjemmesiden aldri hadde slått Tunet i en obligatorisk kamp. Lørdag var dagen da det endelig skulle skje! Fokus før kampen var å stresse Tunet slik at de ikke fikk til sine bevegelser som de er så gode på. Vi hadde også et ekstra fokus på og stå opp i duellene, ingen dueller skulle tapes! Kampen starter med at vi er ørlite ukonsentrerte og da hugger Tunet med en gang. 0-1 etter 14 sekunder….. Det var nok flere av jentene som tenkte sitt da……ikke nå igjen… Men fra benken minnes det på at det er praktisk talt hele kampen igjen, hold dere til gameplan! Spillet bølger frem og tilbake i 1 periode men flere mål blir det ikke. Tunet var et lite hakk hvassere enn hjemmelaget i denne perioden. I 2. periode begynner hjemmelaget og produsere flere målsjanser, og etter 8 minutter så er vi like langt. Emilie utligner med pass fra Ingrid. 7 minutter etter dette så er det klart for en kanon fra distanse. May Celine lader børsa og klinker ballen i mål! 2-1 til Sarpejentene! Flere sjanser til begge lagene var det også i denne omgangen men stolpene stod i veien for begge lag. 4 minutter ut i 3. periode var det klart for ny scoring. Denne gang var det Ingrid sin tur, 3-1! Flere mål ble det ikke selv om det fort kunne kommet noen i begge ender hadde det ikke vært for keeperne på de respektive lag. Så da var det et faktum…Tunet ble beseiret for første gang lørdag 4. mars! Alt i alt en god og spennende kamp med høyt tempo og masse innsats. Dette var forøvrig Sarpsborg sin 9. strake kamp uten tap! Neste kamp for damene er førstkommende fredag da Sveiva er motstander. Regner med at mange Særpinger tar turen innover for og se at damene sikrer 2. plassen på tabellen denne sesongen!

Dagens målscorere : Emilie, May Celine og Ingrid

Damelaget står nå med 12 seire og en uavgjort etter 16 kamper (37 poeng) !! Følg damelagets herjinger i toppen av tabellen her