G8, Minirunde Øreåsen 12.03.2017 blått lag
12. mars 2017
J10 – seriekamper 12.mars
13. mars 2017

Det var et revansjesugent damer 2 lag som møtte til kamp i Hjortsberghallen søndag formiddag. Etter tapet mot Halden i desember var vi klare for å gi alt i dagens kamp. Men det skulle vise seg at vi ikke var eneste laget på banen som var klare for det, og det var Halden som tok ledelsen 1-0 etter ca 10 min. Men etter en knallbra pasning fra Tuva scorer Sofie og vi går til pause med 1-1.  I andre periode blir det kun en scoring, denne gangen er det Tuva som scorer med pass fra Sofie. I tredje periode gjør vi om litt på laget og setter Karen opp som senter, noe som skulle vise seg å være lurt. Etter at Halden scorer og det nå er 2-2 så setter virkelig Karen inn støtet og scorer 3 mål på under 5 min. Men så får vi en 2 min utvisning, noe som skulle vise seg at ikke ble noe problem da Stine går i angrep og klinker inn et knall skudd. Så står Hilde bra plassert og setter inn vårt 7 mål, etter det scorer Halden 2 og vi får et til som er et selvmål. Så kampen ender med seier 8-4, det bør vi vel si oss fornøyde med også mye takket være Silje som står en bra kamp.