Ola Sander Olaussen forlenger med Sharks!

Thomas Lindbæk - 5 mål mot Halden

Skrevet av Stian Ottersen

En kjapp tur over Rokkesletta så finner du Hjortsberghallen, det var arenaen denne søndagen for Herrer 3 Elite.

Litt undring og skepsis fra gutta boys dukket opp i mail boksen i løpet av uken angående om vi var nok folk til kamp eller ei. Men som alltid hadde oppmann full kontroll og vi mønstret på med 10 utespillere og to keepere til kamp.

En av våre beste menn, velsignet med keeper egenskaper og uvasket keeper utstyr fra 90 tallet hadde før kampen vært litt usikker på om han kunne bidra. Derfor tok vi tidlig grep og signerte en tøffing som stod som en gud på torsdags treningen, Monica S. Olsen!

Kampen er i gang og vi starter med Terje i mål, selv om vi var nære på å gi torsdags signeringen sjansen fra start. Vi kommer ut litt på «hæla» som alltid og får tidlig et mål i mot.
Men halvveis ut i første periode er vi på høyde igjen og det står 1-1. Vi følger hverandre tett og jevnt ut perioden.

Jeg kunne egentlig brukt Ctrl+C i stedet for å skrive ting flere ganger, for Thomas Lindbæk skulle være kveldens mann med sitt hat-trick i første periode. Han scorer faktisk tre mål på fire minutter! Det er en prestasjon når du har karbon i hofter, aluminium i kne’æ og ikke har speedy, men treigen, som kallenavn!
Dermed ender første periode med en 3-4 ledelse.

I andre periode starter vi med å gå opp i 3-5 ledelse, etter at Henning Klaussen scorer sitt første mål i Sharks drakta på et sigende løp fra backplass.

Så får vi igjen et par kjappe i mot, så jeg tar valget å hvile Terje litt og prøve Monica ut perioden. Hun får ingen lett oppgave, men hun mestrer den med god stil så vi går til pause med å ligge bak 7-6. Lindbæk scorer nok et mål denne perioden.

Tredje periode starter med at dagens mann, Thomas Lindbæk, nok en gang tar ansvar å setter 7-7! En fantastisk prestasjon igjen, hans femte mål for dagen!

Thomas Lindbæk – 5 mål mot Halden

Nå får vi blod på tann, og vi girer opp ringreven Ivar Bjerke til å ta et par skudd, i stedet for å finne oppmann og Langsholdt som ikke akkurat hadde vært heldig med uttellinga på strøkne pass fra Bjerke denne formiddagen.
Det ga resultater og Ivar Bjerke scorer både 7-8 og 7-9 før Halden får et siste mål uten for mye dramatikk og vi har vunnet 8-9!
Revansjen fra sist kom, flott laginnsats!

Ivar Bjerke i blått

Dommere: Per Pool og Walter Ibralyngwavich, skaper stemning og frustrasjon, med smilet på lur som alltid. Meget bra kamp! ( les: ikke ironi)