Søndag og hjemmekamp mot Gif for jenter 12
14. mars 2017
G19, Slevik vs Sharks 5-11
18. mars 2017

Da Nor92 har slitt med å stille lag denne sesongen, har kamper blitt flyttet på, og vi spilte derfor to kamper mot Nor92 på under en uke. Hjemmekampen mot Nor92 ble spilt på onsdag 8/3 i Sarpsborghallen. Da undertegnende ikke var på denne kampen så får jeg bare sitere lagledere som var med:» Dette var en kamp med mange mål begge veier. Vi har med god hjelp fra 5 spillere på J14 som får prøve seg i forskjellige rekkeformasjoner. Vi scorer heldigvis mer enn vi slipper inn. Jentene har god kontroll til tross mye Hawaii-innebandy og vi vinner 13-9.»

Målscorere var : #2 Frida Juelsen 1, #3 Emilie Sundnes 1(ass 1), #8 Sofie Andreassen 1(ass 2), #11 Fanny Nordheim 1, #15 Tuva Heines (ass 1), #17 Juni Evensen 2, #18 Emely Thorsen 4(ass 2), #27 May Celine Dyhre (ass 1), #28 Ingrid Andreassen 2(ass 3)

Tirsdag ettermiddag vendte vi nesa mot Mjøndalen for sesongens siste bortekamp som skulle spilles mot Nor92. Det triste her er at dette er Nor92 sin siste J16 kamp, fordi de neste år ikke klarer å stille lag. De har også måtte trekke sitt damelag fra eliteserien før denne sesongen startet, det er trist å se at jente-/damesiden deres går i oppløsning.

I etterkant av forrige kamp har vi prøvd å  ha fokus på kryssløp og powerplay på treningene, og vi håpet at dette skulle gi resultat i denne kampen mot Nor92.  Vi snakket sammen før kamp at vi må være PÅ fra første sekund og snakke sammen underveis i kampen, jentene virket litt slappe etter kjøreturen til Mjøndalen, men når dommeren blåser spillet i gang tar vi føringen og styrer kampen. Det går kun litt over et minutt før Emilie scorer med flott pass fra Ida. Jentene får til mye av det vi har hatt fokus på den siste tiden, men Nor92 kommer stadig på raske kontringer. Og etter 7.30 utligner de nettopp på en kontring. Resten av 1. og 2. periode styrer vi kampen helt og fyller på med mål, og før siste periode står det 1-7 til Sharks. I siste pausen virker det som Nor92 jentene har hentet nye krefter og virkelig skulle gi oss motstand i deres siste innebandy kamp. Her må jeg da trekke frem en fantastisk keeper vi har i Silje Karlsen som er som en levende vegg og redder alt som kommer i mot henne. Vi scorer 1 mål til i siste periode slik at sluttresultatet blir 1-8. Vi gjør en bra match og får til mye av det vi har trent på. Bra bevegelse, mange fine pass og kombinasjoner, mange bra skudd og flotte mål.

Målscorere er : #3 Emilie Sundnes 2(ass 1), #6 Ida Støa 1(ass 1), #8 Sofie Andreassen 2 (ass 1), #15 Tuva Heines (ass 1), #17 Juni Evensen 1(ass 1), #18 Emely Thorsen 1, #28 Ingrid Andreassen 1(ass 1)