24. mars 2017
G12, mini cup Hortenhallen 25.03.2017
25. mars 2017

Lørdagen skulle tilbringes i Høyenhallen for grunnspillet i NM2017, og vi skulle spille mot henholdsvis BMIL og Nor92.

Dagens første kamp starter tungt med mål imot etter bare 8 sekunder, men jentene rister det lille sjokket av seg og utligner etter 3.30. Etter dette har vi grei kontroll på kampen, selv om BMIL er farlig frampå flere ganger.

Kampen ender til slutt 7-2 til Sarpsborg Sharks.

Målscorere var : #3 Emilie Sundnes 2(ass 2), #7 Thea Krogstad 1 , #9 Victoria Haugen 1 , #17 Juni Evensen 1 (ass 1), #28 Ingrid G Andreassen 1 , #8 Sofie Andreassen (ass 1) , SM 1

Litt hvile mellom kampene:

Neste kamp skal være mot Nor92, som vi nylig har spilt mot og har hatt godt tak på, men det skulle vise seg at Nor92 virkelig ville revansjere de to tidligere tap de har hatt mot oss i det ordinære seriespill. Dette blir en kamp vi egentlig aldri helt har kontroll på, vi sliter med å få til vårt spill da Nor92 ligger veldig «lavt» med hele laget og kommer på raske kontringer med sine dyktige skyttere.

Etter 10min. ligger vi under 0-2, etter dette har vi en bedre periode hvor vi scorer to kjappe mål. Deretter ny periode hvor Nor92  igjen har god uttelling med to scoringer. Perioden avsluttes med to nye scoringer av haijentene, slik at det står 4-4 på scoretavla etter 1. periode.

Siste periode gjør vi noen endringer i rekkene uten de helt store forandringer på kampbilde. En utrolig spennende kamp blir avsluttet med et mål til hvert lag i siste periode slik at resultatet blir 5-5.

Målscorere var: #3 Emilie Sundnes 2 , #8 Sofie Andreassen (ass.2) , #9 Victoria Haugen (ass.1) , #15 Tuva Heines 2 , #18 Emely Thorsen 1 , #28 Ingrid G Andreassen (ass.2)

Sarpsborg Sharks J16 vinner dermed grunnspillet og skal da spille mot Sveiva i semifinalen i morgen søndag 26/3 kl.16.00.

Vi gleder oss til neste kamp i jentenes vei i NM 2017.