Jonas Pettersen har signert ny kontrakt!
29. mars 2017

Foran: Stian Ottersen, Dan Thomas Olsen, Terje Darum, Jon Reidar Hagen og Vidar Jarberg. BAK: Alexander Kjeldsen, Thomas Lindbæk, Morten Riise, Øyvind Eriksen, Lars Olafsen, Ivar Bjerke og Stian Berntsen.

Otters var sliten etter serieavslutningen mot Greåker i går kveld, så det blir et enkelt referat 😉 Hadde vi vunnet så kanskje det hadde vært enklere for han å skrive…? Undertegnede får derfor klore ned noen ord før vi ønsker god sommer fra Old Boys gjengen.

De gamle herrene gikk på et 5-10 tap i Sarpsborghallen i går mot Greåker, som også vant divisjonen. Vi hadde en marerittstart hvor Fauskanger kliner ballen opp i vinkelen etter bare 35 sekunder… etter tre minutter står det 0-4, og etter fem minutter legger de på til 0-5…. Da blir vi enige om å våkne! Reduseringen kommer først etter ti minutter, men derfra og inn spiller vi 5-5 mot dem, så det var ikke så «halvgæærnt» i går, hvis vi bare pusser ut de første seks minuttene…. Vi slet med å få mål i tredje periode, men fra 0-5 målet etter seks minutt og ut andre periode så var vi gode! I starten andre periode holdt vi blant annet unna i fem minutter undertall, veldig sterkt jobba defensivt der altså 😉

Dagens kaptein Jon Reidar Hagen kunne ta imot en liten pokal for innsatsen 🙂

Kampfakta:

Sluttresultat 5-10 (4-6), (1-1), 0-3)

Målpoeng: Ivar Bjerke 2+1, Vidar Jarberg 2+1, Lars Olafsen 1+1, Stian Ottersen 0+2.

3 stjerner: Jon Reidar Hagen

Jon Reidar Hagen

2 stjerner: Terje Darum

Terje Darum

1 stjerne: Lars Olafsen

Lars Olafsen

Herrer 3 har gjennom sesongen vært Stian Ottersen sitt prosjekt, han har vært trener, kaptein, lagleder, coach, materialforvalter, oppmann, arrangementsansvarlig, sosialt ansvarlig osv. med litt god hjelp fra Stian Berntsen.

Vi takker Otters for innsatsen og håper det gjentar seg neste sesong!

Stian Ottersen

I starten av sesongen var vi opp mot 25-30 mann på treningene, men det har blitt færre etter hvert, men som regel har det vært over 10 mann pluss to keepere. Neste sesong holder vi koken hele veien guttær!

Nå er det bare å ta fatt på sommertreningen…