Første borte kamp mot Holmlia, j13 hvitgruppe.
29. september 2017
Slevik ble for sterke for A-laget
30. september 2017

Kampen i dag var jentene sin tredje kamp i den øverste serien. Motstandere de to forrige kampene var Sagene og Tunet. Disse to lagene møtte hverandre i NM-finalen i våres, så jentene var klar over at dette ville bli tøft. Jentene jobbet veldig bra i begge kampene og det gikk en god halv periode før det ble mål til motstanderne. Begge kampene bar preg av god kollektiv jobbing og en enorm stå-på-vilje. Tross to store tap var det mye positivt å bygge videre på.

I dag dro spillere, trenere, lagledere, materialforvalter og supportere til hovedstaden ved 10.30-tiden. Dagens motstander var Bygdemonolitten og vi i publikum hadde troa. Dette var et lag det var mulig å slå. Jentene startet nervøst og nølende. Det resulterte i mål til Bygdemonolitten etter knappe 2 minutter. Jentene kjemper seg inn i kampen og når det står 13.54 på klokka så utligner dem. Vi i publikum kan slippe jubelen løs og nervene roer seg litt.

2. periode skal vise seg å bli målrik. Jentene jobber godt og kampen er jevn helt til det niende minuttet. Da får Sarpsborg en ny periode på ca. 3 minutter hvor det rakner helt og Bygdemonolitten setter inn 3 mål. Stillingen er da 4-1 og vi i publikum lurer på hvorfor jentene får en slik kort kollaps. Det har nemlig skjedd i de to foregående kampene også; to til tre minutter og tre til fire mål til motstanderne. Vi kan bare spekulere i hvorfor det skjer.

Jentene har en stå-på-vilje som de ikke må gi slipp på. For etter at Bygdemonolitten setter inn enda et mål så jobber våre jenter seg inn i kampen og setter 2 baller bak Bygdemonolitten sin målvakt. Lagene går til pause på stillingen 5-3.

Tredje periode viser hvor jevne disse lagene er, det jobbes godt på begge banehalvdelene, men det er våre jenter som trenger mål. Thomas velger å ta ut Sigrid og sette på en ekstra utespiller de siste to minuttene og da det står igjen fire sekunder av kampen så setter Sharks inn det siste målet for dagen. Jentene jobbet og stod opp, men det holdt dessverre ikke helt, for sluttresultatet ble 5-4. Bra spilt, jenter.

Denne kampen har vi tre spillere som hver får to minutter og målscorere var May-Celine, Emilie, Ida S. og Ingrid. Nora fikk æren av å  å sette inn  i lagets  første mål i eliteserien. Det var mot Sagene.

Emilie ble banens beste for Sarpsborg Sharks. Mot Sagene ble Emily banens beste for Sharks og Sigrid var  den utvalgte mot Tunet.

Vi i publikum takker for en underholdende kamp og gleder oss til neste kamp, som er hjemme i Skjeberghallen førstkommende lørdag kl. 12.00. Motstander da er Gjelleråsen.