G19 tok sin andre seier
8. oktober 2017
Seks spillere fra Sharks tatt ut på A-landslaget
11. oktober 2017

Lørdag var det igjen duket for hjemmekamp for våre ferske Elite-jenter. Motstandere var Gjelleråsen.

Jentene fikk en dårlig start da Gjelleråsen tok ledelsen etter bare 1 minutt og 7 sekunder. Heldigvis hentet de seg inn og jobben jevnt og trutt resten av perioden og det ga uttelling. Da det gjenstod 28 sekunder av 1. periode satt Kjersti Støa ballen inn i nettet bak Gjelleråsen sin målvakt. Jentene gikk til pause på stillingen 1-1.

Andre periode var bare 4.41 gammel da Veronica Christensen setter inn Sharks sitt andre mål og jentene tar dermed ledelsen. Det er første gang jentene leder en kamp i Eliteserien og vi i publikum er strålende fornøyde. Gleden skal vise seg å være kortvarig for bare et minutt sener utligner Gjelleråsen til 2-2, og om ikke det var nok så får Gjelleråsen enda et mål bare minuttet senere. To mål til motstanderen på to minutter og vi i publikum frykter at jentene skal få en ny «blackout», men det kommer heldigvis ikke flere mål den perioden.

Tredje periode er bare 42 sekunder gammel da gjestene igjen får ballen inn bak Sigrid Øberg i Sharks sitt mål. Jentene spiller jevnt og spillet bølger frem og tilbake. Da det har gått nye 5 minutter setter Gjelleråsen på nytt ballen i målet bak Sigrid og vi i publikum synes det er litt ufortjent. Jentene gir seg ikke, og det skal de ha skryt for. Da det gjenstår 8 minutter får de endelig uttelling. Stillingen er nå 3-5 og publikum snakker om at det ennå er håp. Mye kan skje på åtte minutter. Da det er få minutter igjen av perioden tar Sharks ut målvakten og setter inn en sjette spiller i håp om at de skal kunne flere mål. De har flere muligheter, men marginene er dessverre ikke på Sharks sin side.

Sluttresultatet ble 3-5 og jentene måtte rusle i garderoben med nok et tap. Publikum gleder seg allikevel til neste mulighet som er allerede søndag 15.10.17. Da er det Grei som er motstander og vi må ta turen til Apalløkka idrettshall.

Banens beste mot Gjelleråsen ble kaptein Kjersti Støa.