Seks spillere fra Sharks tatt ut på A-landslaget
11. oktober 2017
G16: Sharks – St. Croix 12-3
15. oktober 2017

Turen gikk i dag til Gjelleråsen og Lihallen. Vi åpner utrolig sterkt og kjører over vertskapet fullstendig. Etter snaut ni minutter leder vi 0-4, og GIF ser helt rådville ut. Vi fortsetter kjøret hele perioden og leder 0-5 etter første. Alle målene er av den vakre sorten.

Andre periode fortsetter med samme gode spill med unntak av de siste tre-fire minuttene. Da slipper vi dem litt mer innpå oss og de får sitt første mål inn bak Chris. Etter to perioder leder vi likevel komfortabelt 1-7.

I tredje er vi på gang igjen og kontrollerer det meste som skjer utpå banen. Vi fokuserer på å holde hodet kaldt og ikke bli med på frustrere GIF spillere sitt grisespill, noe vi klarer på en bra måte. Sluttresultatet blir en klar 3-10 seier. Absolutt alle gutta spiller en fantastisk god kamp. Men vi er igjen nødt til å nevne Fredrik som er hetere enn noen gang, i dag ble det fire mål og fire assist fra hans kølle.